vrijdag 9 juni 2017

Design loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Shop nu eenvoudig en snel op beslist. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Bekijk de deals in onze webshop of winkel!


Altijd de laagste prijsgarantie.

Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Wij leveren exclusieve design loungetuinmeubelen. De nieuwste moderne design modellen all weather tuinmeubelen en lounge tuinmeubelen met waterdichte kussens die het jaar rond buiten blijven staan, dus geen problemen meer met het opbergen van de kussens. Deze tuincollectie kenmerkt zich door de luxe uitstraling, kwalitatieve materialen en het back-to-basic design.


Enkele Exotan loungeset bestsellers zijn: Exotan Rhodos, Exotan Ibiza, Exotan Casablanca en Exotan Rimini. Nieuwe en gewilde items uit de Exotan collectie zijn: loungeset Eezee, loungeset Paradiso en de Kubbano lounge. Bovendien is deze loungeset gemakkelijk verplaatsbaar.


Design loungeset online kopen.

Een hoekbank creëert sfeer. Een design hangmat met standaard kun je gemakkelijk gebruiken. Geef uw tuin een chique uitstraling met de design loungeset tuin.


Met deze stijlvolle set kunt u gerust gasten ontvangen in uw tuin op een zomerse avond. Maak uw lounge plekje in de tuin helemaal compleet met mooie design tuinverlichting. Naast het prachtige design en de moderne uitstraling is de set ook zeer praktisch.


De loungeset is gemaakt van all-weather materialen en is dus geschikt voor alle weersomstandigheden. Het materiaal is milieuvriendelijk, waterafstotend en eenvoudig schoon te maken. Als u op zoek bent naar een design loungeset voor in de tuin, die niet alleen lekker zit en van hoge kwaliteit materiaal is gemaakt, maar die er ook stijlvol uitziet, dan hoeft u niet verder te kijken dan bij Outdoor Lifestyle. Wij zijn een bedrijf dat voor u een design loungeset op maat maakt.


Of het nu een design loungeset of een bartafel voor in de tuin betreft, alles wordt door Arbrini ontworpen met een oog voor detail. Er wordt veel aandacht besteedt aan het comfort van de loungesets. Maar ook voor de aankleding van uw loungeset , bieden we sierkussens, alsmede een eigen lijn universele loungekussens van ons merk: LazyBear.


Het frame van een wicker loungeset is meestal gemaakt van aluminium. Wicker aluminium is nog sterker en ziet er moderner uit. Naast wicker kunnen loungesets ook bestaan uit hout en het nieuwe textielen.

Kies uit verschillende designs en aanbiedingen. De designs van de loungesets bestaan uit verschillende soorten stijlen. Prachtige, tijdloze en exclusieve tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit.


Voor een warme, unieke en tijdloze sfeer tuinmeubelen kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar de mooiste tuinmeubelen, maar u wil niet de hoofdprijs betalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Tuinmeubel Outlet Oss beschikt over een. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Groot assortiment Loungesets. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Heerlijk zitten, loungen, ontbijten en dineren in de tuin vinden we allemaal heerlijk om te doen. Door de stijl en het design waant u zich in het zonnige Saint tropez of het feestelijke Ibiza! Het luxe design van de Oslo loungeset is door de zorgvuldig gekozen lijnen en materialen vanuit elke hoek een eyecatcher.


De combinatie van aluminium in donkere coating en het rope (weerbestendig touw) in naturelkleur zorgen voor een robuuste uitstraling die helemaal af is door de royale all-weather kussens. Bij Fraai Buiten kunt u eenvoudig stijlvolle design tuinmeubelen online kopen. Wij hebben speciaal voor u een mooie collectie tuinmeubelen samengesteld in vele uitvoeringen om uw terras nog stijlvoller in te richten! Onze design tuinmeubelen zijn naast stijlvol, ook zeer comfortabel.


We raden je wel aan om een beschermhoes aan te schaffen, zodat je jaren kunt genieten van je mooie loungeset. De hoes beschermt je tuin loungemeubel bovendien ook tegen vuil en water. Je kunt hier de verschillende hoezen bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.