vrijdag 14 april 2017

Korting meerdal

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Het Limburgse zwembad met een subtropisch karakter heeft voor ieder wat wils. In Aquo Mundo het Meerdal is er voor jong en oud plaats voor inspanning en ontspanning. Op het Meerdal stikt het van de diverse faciliteiten en activiteiten en daarnaast kun je er ook nog eens verblijven in een erg luxe cottage. De prijs is dan ook deels afhankelijk van de luxe die jij wilt.


Bekijk dan eens de kortingsacties van Center Parcs.

En vergeet zeker niet de masserende stralen van de Hydro-jet. Naast het zwemba biedt Aqua Mundo het Meerdal ook diverse andere activiteiten en arrangementen. Duiken Ontdek de onderwater wereld met het duik arrangement en sluit je avontuur af met een optionele en meeslepende rit op de onderwaterscooter.


Voor Vakantie Vloggers reist MAMA to the max af naar vakantieparken van Center Parcs. Info over korting zwemmen meerdal. Resultaten van zoekmachines!


De boeking moet minstens dagen voor aankomst gemaakt. Wij hebben uitgezocht hoe je een verblijf op Center Parcs het Meerdal extra aantrekkelijk kunt maken.

Dat kan als je gebruik maakt van de speciale kortingen die Center Parcs hanteert. Alle acties bij Center Parcs, maximale korting. Met maximale korting naar Center Parcs is makkelijker dan je denkt. Er zijn namelijk regelmatig erg goede acties waar je erg veel mee bespaart. Het volle pond betalen hoeft dus bij eigenlijk nooit.


We helpen je dan ook graag aan de beste deals voor korting bij Center Parcs. Hoeveel je kunt besparen bij Center Parcs hangt ook af van je familie. Je kunt deze korting bij Center Parcs gebruiken als jouw groep minimaal één kind onder de jaar, of een familielid van boven de jaar heeft.


Een dagje zwemmen bij Center Parcs De Kempervennen is alles wat je van zwemmen verwacht. Gebruik Centerparcs kortingscode Gebruik de pas in de deal en ontvang - korting op je bestelling bij Centerparcs. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je korting op dagtickets voor Aqua Mundo. Let op: de pashouder moet met de Ouders van Nu Voordeelpas aanwezig zijn.


Deze korting is geldig voor maximaal personen per keer. Klauteren in de bomen, een balletje slaan of spelenderwijs de verkeersregels leren? Lekker klauteren in de bomen, een balletje slaan met de famillie of rondrijden op het Kids Verkeerspark?


In het Meerdal valt er genoeg nieuws te beleven! Het Meerdal biedt nu nog meer nieuwe activiteiten aan.

Laat je digitale Ouders van Nu Voordeelpas zien bij de kassa. Geen (deel)restitutie mogelijk. Deal is exclusief parkeerkosten en lockergeld.


Neem je uitgeprinte boekingsbevestiging en groupon mee om deze in te wisselen voor de korting. Controleer goed het adres van het gekozen park online in de deal of op jouw groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. U kunt tijdens uw verblijf in het dorp America een bezoek brengen aan de Kasteeltuinen in Arcen, een must voor liefhebbers van tuinarchitectuur.


Onlangs via Social Deal een 3-gangendiner gekocht met korting. Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. In deze tropische oase zorgt de langste glijbaan van Center Parcs voor 1meter waterpret.


Lekker zwemmen tussen de golven of van de kolkende wildwaterbaan. Pak vandaag korting met de Center Parcs kortingscode op Acties. Voeg een code toe en bespaar! Entreebewijzen met korting.


Dagje uit naar je favoriete attractiepark of dierentuin? Haal dan nu alvast toegangskaarten. En je krijgt vaak een aardig extraatje of een leuke korting. Je bestelt je tickets veilig en snel bij Land van ANWB.


Of je nu naar een speelpark in de buurt gaat of een attractiepark iets verderop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.