woensdag 19 april 2017

Katten weghouden tuin

Het grootste assortiment aan ultrasone verjagers tegen katten , op voorraad. Alle merken kattenverjagers online. Vergelijken doe je op Beslist. Van tuinhout tot sierbestrating!


Katten weglokken uit je tuin.

Als je een grote tuin hebt, en stiekem katten ook wel leuk vindt, kan je er ook voor kiezen om een stuk(je) van je tuin juist extreem kat -vriendelijk te maken. Planten als kattenkruid (Nepeta) of kattengras zijn onweerstaanbaar. Met wat geluk beperkten de katten zich tot dat stukje tuin. Wat doe ik tegen katten in mijn tuin ? Als we aan een kat denken dan stellen de meeste mensen zich een lief schattig beestje voor. Hoe lief en mooi ze ook zijn, sommige tuinliefhebbers hebben op sommige momenten een ander beeld van katten.


Op internet lees ik dat je koffieprut in de tuin moet strooien op de plekken waar je niet wilt dat katten komen. En de prut bevat ook nog eens stoffen die goed zijn voor veel planten.

Ik heb dit een aantal keren geprobeerd nadat er een kat in onze tuin heeft gegraven. Een tweede manier om katten te verjagen uit de tuin is inspelen op hun zeer sterke reukzin. Wanneer die op een onaangename manier geprikkeld wordt, zal de kat dat deel van de tuin liever vermijden. Zo hebben katten een hekel aan planten die een citroengeur verspreiden, zoals bijvoorbeeld Citroenverbana. Ook stekelige planten genieten niet de voorkeur van de kat.


Plaats deze natuurlijke kattenverjagers op strategische plekken, bijvoorbeeld op de plaatsen waar de kat normaal gesproken je tuin binnenkomt. Dit kan problemen voor je tuin opleveren en planten doden die je misschien probeert te kweken. Door je bloem- en plantenbedden te beschermen kun je katten uit je tuin weghouden en je planten redden. Met een verjager kunt u ervoor zorgen dat de kat meteen de tuin verlaat als deze erin komt. Na verloop van tijd gaat de kat uw tuin vermijden.


Wij verkopen verjagers die op verschillende manieren werken zoals onhoorbare ultrasone geluiden, echte geluiden, water en flitslichten. Hoe verjaag je katten uit je tuin ? Bespaar tot wel via kiesproduct. De beste kattenverjagers op Beslist.


Grootste aanbo de laagste prijzen. Jij als eigenaar kan bijdragen aan de veiligheid van je kat.

Met deze tips en tricks over tuinbeveiliging voor katten kunnen jij en je kleine vriend samen genieten van al het moois wat de tuin te bieden heeft! Tip van Lodewijk: ZO BLIJVEN KATTEN WEG UIT JE TUIN Onze tuinman krijgt vaak vragen over het weghouden van katten in de tuin. Daarom hier enkele simpele.


Voorkom overlast door katten , met onze kattenverjagers effectief, betaalbaar en direct resultaat. Een kat zal immers nooit een ondoordacht risico nemen. De kans is echter groot dat je dit niet wilt, omdat dit ten koste gaat van de uitstraling van je tuin.


De meeste mensen vinden katten leuke en lieve dieren. Dit wordt anders als katten van buren jouw tuin hebben verkozen tot hun kattentoilet. Hieronder volgt een aantal tips die de katten uit je tuin houden en, niet geheel onbelangrijk, de gezondheid van de betreffende katten niet schaden. Je houdt van katten en ook van je tuin.


Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak. Kunnen geuren van bepaalde producten de katten weghouden uit de tuin ? Zeker, katten hebben een goede neus, een betere dan die van mensen. En als ze een geur ruiken, kunnen ze die ook heel goed onthouden. Ze hebben een bepaald hormoon dat ervoor zorgt dat ze herinneren of ze iets fijn of niet fijn vinden.


Dat iemand katten wil vind ik best,maar ik wil daar geen overlast van ondervinden. Als de kat de stekels van de rozentakken gevoeld heeft komt ie beslist niet meer terug in je tuin. En dat gebeurt maar al te vaak. De ideale manier om katten te verjagen dus. Bleekmiddel en katten verjagen.


In tegenstelling tot wat veel mensen denken is dat je katten kunt verjagen met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.