woensdag 12 april 2017

Groen beton

Groen beton

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. De Rekentool Groen Beton is eigendom van Betonhuis en ontwikkeld door SOLIDE B. Het doel van de tool is om het milieuprofiel van betonmortel en betonproducten zelf te kunnen bepalen, leidend tot mogelijkheden om de milieuprestatie van beton te verbeteren. Groen Beton Vert is een organisatie die de belangen behartigt van bedrijven die beton produceren op ecologisch verantwoorde wijze.


Groen beton

PLUS groen beton PLUS groen beton is een betonmortel op basis van recyclingmaterialen als gewassen gerecyclede spoorwegballast of betongranulaat. Dat beton oersterk is, blijkt wel uit de vele overblijfselen die de Romeinen ons hebben nagelaten zoals het Colosseum in Rome, de Pont du Gard in Zuid-Frankrijk of een van de vele andere bouwwerken. Hoewel door de eeuwen heen de samenstelling van beton is verander is het tijdloze en stoere karakter van beton.


De online Ontwerptool Groen Beton van Betonhuis maakt het mogelijk om zelf het milieuprofiel te bepalen van betonmortel en van betonproducten. De ontwerptool kan daarmee bijdragen aan het terugdringen van de milieubelasting van beton. Innovationskonsortiet Grøn Omstilling af Cement- og Betonproduktion, som var et 4-årigt forsknings- og udviklingsprojekt med et totalbudget på 29.


Groen beton

Kleine verbeteringen in productie, samenstelling en gebruik van beton , kunnen dus een flinke milieubesparing opleveren. En dat is ook precies waar de bouwsector mee bezig is, vertelt Hans Köhne van brancheorganisatie CementBetoncentrum. Fraai ogend groen behang met betonlook.


De print zorgt voor een fraaie industriële look. GBC groen ECO beton is een betonmortel op basis van recyclingmaterialen zoals gewassen gerecyclede spoorwegballast, ECO granulaat of betongranulaat. Groen beton is een betonmortel op basis van afvalmaterialen als gewassen gerecyclede spoorwegballast of betongranulaat. De toevoeging van hoogovenslak zorgt voor substantiële verlaging van de CO-uitstoot. Nieuwe online versie van de CUR-Ontwerptool Groen Beton Het milieuprofiel bepalen van betonmortel en betonproducten kan met de nieuwe versie CUR-Ontwerptool.


De web based versie maakt het mogelijk om zelf via internet het milieuprofiel van mengselsamenstellingen voor betonmortel en betonproducten te bepalen. Meer oud beton is simpelweg niet beschikbaar in Nederland. Volgens Pouw is beton groen als het voor minstens procent uit betongranulaat bestaat. Vanuit onze recyclingmaatschappij Cirwinn hebben we deze competitie gewonnen en zijn wij aan de slag gegaan. Groen beton Eén van de Corporate Responsibility speerpunten van Van Hattum en Blankevoort is het reduceren van haar CO2-uitstoot.


Wilt u een degelijke schutting met een lange levensduur? Kies dan voor de hout beton schutting! De hout beton schutting is te combineren met tuinschermen van grenen, vuren, douglas of hardhout. Gras en Groen kan uw hout beton schutting voor u plaatsen, zo bent u verzekerd van een mooi resultaat. De keuze van de naam Groen Beton Vert vindt zijn oorsprong in de maatschappelijke evolutie inzake het gebruik van primaire grondstoffen en de eis tot vermindering van de CO² uitstoot.


Daarnaast zag ook het begrip “Circulaire Economie “ het daglicht. Daarmee spreken zij af om samen te werken aan de duurzaamhei van een meer ‘ groen beton ’ tot 1 hergebruik van materialen. Dit alles met als doel de CO2-uitstoot fors te verlagen. Wereldwijd komt er kilo per persoon per dag bij, en alleen in Nederland al gebruiken we ieder jaar miljoen m³ nieuw beton.


Betonnen tafeltennistafel groen met rechte hoeken. Dit zijn de welbekende betonnen tafels die u op schoolpleinen en instellingen tegen komt. Een echte blikvanger voor uw school, camping of verenging.


Groen beton

De klassieke rechthoekige tafeltennistafel van HeBlad met een groen gelakt speelblad. Al meer dan twintig jaar leveren we deze pingpongtafels af bij scholen, campings, zwembaden en instellingen door heel Nederland en inmiddels ook volop in de ons omringende landen. In tuinen, op patio’s en terrassen nemen natuurlijke en keramische steen, beton en kiezel een steeds belangrijkere plek in. Omdat ze eigentijds ogen, minder onderhoud vragen dan gras, structureren en ritmeren.


De uitdaging ligt erin het juiste evenwicht te vinden tussen mineraal en vegetaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.