vrijdag 21 april 2017

Gerbera bloem

Gerbera bloem

Profiteer van onze tijdelijke week aanbiedingen. Liebevoll zusammengestellte Blumengeschenke für jeden Anlass mit 7-Tage-Frische-Garantie. Bestel nu Bloem producten vanaf € bij Viata, jouw online apotheek. Deze zijn: grootbloemige soorten (standaard gerbera ), kleinbloemige soorten (mini- gerbera ) en specialties.


Er zijn overigens ook gerbera ’s met een diameter van wel centimeter! Zeg je gerbera , dan zeg je kleur! De bloem is er ook tweekleurig, meerkleurig en in diverse van de basiskleuren afgeleide kleuren. Het prachtige hart van deze bloem kan zwart of groen zijn. Kortovolop keuze in kleur.


Zelfs het hart van deze bloem is kleurrijk. Van deze bloem wordt ook wel gezegd dat ze spreken met hun kleuren. Wanneer je een gerbera toch te lang zonder water had liggen, kan ze slap gaan hangen. Maar het is gelukkig snel op te lossen. Want en gerbera is zo ontzettend sterk en een slappe bloem is snel weer opgelost.


Doe in het water van je gerbera s een scheutje chloor. Dit voorkomt niet dat ze teveel water drinken, dat is juist nodig. Maar chloor houdt de stelen van de gerbera open zodat ze water kunnen blijven drinken. Ook voorkomt het bacteriegroei in het water, waardoor je bloemen langer staan.


In het oosten staat deze bloem symbool voor treurige liefde: Bloemen met de letter O. Volop gerbera promotie deze maand! Vanuit Bloemenbureau Holland staat iedere maand een bloem op ‘De Bloemenagenda’ en in april is dit de gerbera ! Tijdens de campagneperiode worden de sterke eigenschappen van gerbera gecommuniceerd en wordt er veel inspiratie geboden. De sterke bloemen staan zowel prachtig in een mono- als in een gemengd boeket.


Met gerbera ’s geniet je gegarandeerd een lange periode van de frisse, heldere kleuren. Voor iedere gelegenheid de mooiste bloemen. Leuk om te krijgen én leuk om te geven.


Vragen over uw product of over uw klachten. Bel of mail met één van onze experts. Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel. Om het makkelijk te maken hebben wij de zeven categorieën samengebracht op de website.


Gerbera bloem

Zo kun je filteren op kleur, vorm en formaat. Zoek op naam of kleur en ontdek welke teler welke bloem levert. Vrolijk boeket van roze gerbera ’s. Een bijzonder populaire bloem die in elk huis tot z’n recht komt!


Nederland staat bekend om haar bloemen: ze worden overal ter wereld verkocht. Bijvoorbeeld gerbera ’s, die het hele jaar door in kassen groeien en geplukt worden. De gerbera blijft een leuke bloem zoals we ze vroeger tekenden.


Gerbera bloem

De buitenste lintvormige bloemetjes bepalen de vorm van de bloem. Bij een verse bloem bloeien de buitenste tot bloemkransen van deze kokervormige bloemetjes. Dit geslacht heeft haar oorsprong in Zuid-Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Tasmanië. Transvaal en de Kaapprovincie. Maandelijks bijmesten wordt op prijs gesteld.


Ook kunnen ze slecht tegen het nat worden van het hart, dus regen wordt niet op prijs gesteld. De kluit mag niet opgedroogd raken, maar teveel water is ook niet goed. Uitgebloeide bloemen dienen verwijderd te worden.


Gerbera heeft wel wat zorg nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.