maandag 17 april 2017

Fonteyn terrasoverkapping

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Met een terrasoverkapping beleeft u het buitenleven optimaal. In de zomer geniet u van de koelte en in het voor- en naseizoen juist van de warmte onder een terrasoverkapping. Bij Fonteyn vindt u dé terrasoverkapping die aansluit op uw huis en stijl. We beschikken over een uitgebreid assortiment met terrasoverkappingen van de beste kwaliteit. De Fonteyn terrasoverkapping Comfort is voorzien van gepoedercoat aluminium, dit zorgt ervoor dat uw overkapping optimaal verduurzaamd is voor uw gemak.


Fonteyn terrasoverkapping

Fbt2Ij In deze video maakt u kennis met veranda overkapping Wendy van Fonteyn. Deze overkapping bestaat uit een aantal onderdelen die eenvoudig samen zijn op te bouwen. Dankzij het kliksysteem is hij door iedereen in elkaar te zetten en hebt u hem al binnen uur opgebouwd. Een terrasoverkapping zorgt voor een optimale beleving van het buitenleven.


Want met een terrasoverkapping geniet je jarenlang van jouw terras, zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen! Laat je inspireren door de ruime keuze bij Woonwinkel-Online. Omdat dit product in zijn. Op de goot van uw terrasoverkapping komt een sierkap, waarmee u de uitstraling van de terrasoverkapping kunt aanpassen. U heeft keuze uit drie verschillende sierkappen.


Elke sierkap geeft zijn eigen unieke uitstraling aan de terrasoverkapping. Bij het samenstellen van uw terrasoverkapping kiest u voor de sierkap van uw voorkeur. Fonteyn biedt u daarom de keuze uit een enorm aanbod overkappingen waarvan de meeste gepresenteerd worden in onze fraaie showroom.


Bekijk de terrasoverkappingen van dé marktleider van de Benelux. Fonteyn heet je welkom in de grootste verandashowroom van Europa. De levertijd is ongeveer 1-Dagen. Controleer voor de zekerheid de prijs en beschikbaarheid.


Fonteyn terrasoverkapping

Maranza 360x3Matt royal grey €2. Tuinoverkappingen van Fonteyn. Bouw hem bijvoorbeeld aan de achterkant van uw woning voor een terrasoverkapping. De terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-markering, en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen.


Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak. HORNBACH biedt een groot assortiment terrasoverkappingen aan. Ook bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Hebt u al een terrasoverkapping ? Of bent u van plan een overkapping te realiseren?


Fonteyn terrasoverkapping

Terrasoverkappingen zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook nog eens heel. Kom dan langs in onze showroom en vraag onze specialisten de onderzonwering te laten zien. Een verstandige keuze als u een overkapping met glas hebt.


Zo geniet u van zonnewarmte in voor- en najaar én van schaduw in de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.