donderdag 20 april 2017

Dakgoot bladvrij houden

Alle Dakgoten vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw dakmaterialen. Ruim aanbod polyester dakgoten. Shop direct online op beslist. Vind bladvangers online op Beslist.

Meerdere aanbieders online. Verwijder dan eerst bladeren en vuil uit de dakgoot. Reinigen doe je uiteraard als je een probleem vaststelt, maar best ook gewoon preventief één keer per jaar. In dat geval kan je een mosdodend middel inzetten.


Het blad droogt op en waait weg. Controleer je dakgoten en regenpijpen elk jaar op verstoppingen. Dakgoot -Egel, perfecte dakgoot bescherming!


Of nog beter: plaats een anti-bladnet of dakgootbeschermer. Professionele toepassing tegen bladeren in de dakgoot Dakgoten reinigen is veelal een lastige en soms ook gevaarlijke klus. Als u te laat bent lopen de goten over, of de riolering raakt verstopt.


Overlopende goten kunnen ernstige waterschade veroorzaken, dit vooral wanneer de buitenrand van de goot hoger is dan de binnen opstand. Dit stappenplan zet je op weg. Een PE gootdrain is dé oplossing om uw dakgoot vrij van bladeren te houden. Met een bladvanger of gootdrain voorkomt u op een eenvoudige en effectieve manier dat de dakgoot verstopt raakt. De dakgoot wordt over de volle breedte afgedekt en houdt de goot vrij van bladeren en vuil.


Wildkamp heeft diverse bladvangers en gootdrains in het assortiment. Als je een heleboek schoonmaakwerk en opstoppingen wenst te vermijden, dan zijn er leuke spulletjes beschikbaar om de goten bladvrij te houden. In onderstaand artikele overlopen we deze producten en hun installatiewijze, dan kan je zelf afwegen wat waar te plaatsen.


Zo voorkom je wateroverlast bij de woning of tuin. Hovenier Roel Zuidema kan jouw dakgoten periodiek schoonmaken en bladvrij houden. Last van bladeren je dakgoot ? Stroomt het water in de dakgoot niet weg?

Het is natuurlijk bijna onmogelijk de dakgoot en regenpijp bladvrij te houden. Dit bijzonder mooie maar vooral effectieve product is de oplossing voor het bladvrij houden van de dakgoot. Deze gootdrain wordt gewoonweg in de dakgoot gelegd en zet zicht vanzelf vast tussen. Heeft u geregeld een verstopte dakgoot ? Dan heeft ITN Groep de oplossing! Hiervoor plaatsen wij een dakgootrooster over uw dakgoot heen, zodat uw dakgoot vrij blijft van bladeren en takjes.


Hierdoor hoeft u nooit meer uw dakgoot schoon te maken! Tel tot mm bij de inwendige diameter van uw huidige goot op voor de juiste breedtemaat. De dakgootbeschermers zijn verkrijgbaar op rollen van meter lang en in breedtes van 2en 2mm. Het is een kunststof gaaselement, dat in de lengterichting is doorgesneden. De elementen worden simpel in de goot aan elkaar gelegd.


Als de goten niet voldoende zijn onderhouden en er ontstaat bijvoorbeeld een lekkage, dan wordt de schade niet vergoed. Tenzij er sprake is van slecht onderhoud. Maak daarom regelmatig je dakgoot schoon. Vooral in de herfst je dakgoot in de gaten houden is de moeite waard.


We houden allemaal van een prachtige tuin met mooie bomen met een prachtige bladerkroon. Goede regenwaterafvoer middels de dakgoot bladvanger Ieder jaar verliezen de bomen hun bladeren en komen op het dak terecht. Deze worden samen met regen en andere vuiligheid afgevoer waardoor het in de dakgoot terechtkomt. Daarbij is de kans groot dat de dakgoot dicht komt te zitten met blad afval en een humusachtige aanslag.


Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. U houd de dakgoot schoon, het blad blijft op de dakgootborstel liggen en waait er weer vanaf als het droog is. Het water loopt wel door de borstel en wordt door de goot naar de afvoer getransporteerd.


Door een stukje borstel ook in de afvoer te drukken blijft de afvoer ook bladvrij. De dakgoot vrijhouden van bladeren is veelal een lastige en soms ook gevaarlijke klus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.