maandag 17 april 2017

Camping slaapmatje

Intex luchtbedden voor binnen. Comfortabel, trendy of veelzijdig. Specialistisch advies nodig? Bekijk het Decathlon assortiment. Slaapmatjes al vanaf € 99!

Gratis verzending vanaf €30. Een slaapmatje is ideaal om mee te nemen tijdens de kampeervakantie! Ze zijn zeer comfortabel en hebben een hoge warmte-isolatie. Als u moet letten op het gewicht en de compactheid van een luchtbe zijn de zogenaamde self-inflating (of zelfopblazende) matrassen ideaal. Een goed slaapmatje onder uw slaapzak is in alle gevallen essentieel voor de isolatie.


Bovendien is het ultralicht en een stuk goedkoper dan een zelfopblaasbare slaapmat. Helaas moet je dan ook wat inboeten op het gebied van comfort.

Een schuimrubberen slaapmat is veel minder zacht en neemt nogal veel plaats in beslag. Ga je met je rugzak op pad dan behoort een luchtbed niet tot je ideale uitrusting. Door het kleinere formaat is een slaapmatje ook makkelijk mee te nemen in je rugzak. Een self inflating mat is een slaapmatje dat zichzelf langzaam opblaast zodra die wordt uitgerold.


De dikte varieert van tot wel tien centimeter. Soms is de mat voorzien van een afneembare hoes met een extra schuimlaag voor nog meer slaapcomfort. Natuurlijk is het grootste voordeel van dit type slaapmatje dat hij zichzelf opblaast. Je hebt dus geen pomp nodig, wat ruimte in je backpack scheelt!


Daarnaast kan de mat erg klein worden opgerol wat hem ideaal maakt voor trekkers en backpackers. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis.


Wandelen, fietsen, mtb-en, kanoën, vissen, zwemmen alles kan bij Camping Le Soustran. Met camper, caravan of tent of huurt u liever een MH. De officiële website van Booking.


Profiteer nú van de Lage Prijzen!

Ontvang Aanbiedingen die JIJ wil in je mailbox. Al onze luchtbedden worden onderworpen aan mechanische tests om de prestaties en sterkte te meten zodat we je kunnen garanderen dat je goed slaapt en goed recupereert op de camping. Opgelet: kies de breedte van je slaapmatje volgens de binnenafmeting van je tent. Tijd voor een slaapmatten test. De slaapmat van centimeter dik, in een box model heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen.


Geen wonder, want ze slapen comfortabel, isoleren goed en maken dat je uitgerust wakker wordt op de camping. Er zijn er inmiddels velen op de markt en ik testte er van bekende merken en huismerken. Zowel voor op de camping als voor lange trektochten hebben wij geschikte modellen in huis.


Om u wellicht te helpen met het juiste slaapmateriaal te vinden volgen hieronder een paar richtlijnen. Het is van groot belang ook goed te kunnen slapen, wanneer je niet in je eigen bed slaapt. Met de slaapmatten van onze webshop is een goede nachtrust gegarandeerd! Geen ervaring mee omdat dit overbodig is bij een caravan ;) Maar een tijdje terug zag ik bij decathlon een opblaasbaar veldbed.


Lijkt mij heerlijk slapen. Het betreft een “ camp bed air”. Een soort van opblaasbaar veldbed waar je dan weer een slaapmatje oplegt. Koop met thuiswinkel waarborg!


Dit goedkope slaapmatje heeft een aluminium thermo onderkant en is echt. Een zelfopblaasbaar matje speciaal voor u, kunt u makkelijk uitzoeken door de filter aan de linkerzijde te gebruiken. Bovendien kunt u uitgebreid slaapmatten testen op onze testbed in de winkel.


Welke type slaapmatten zijn er?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.