woensdag 12 april 2017

Action factory huttenheugte

Boek uw Hotel in Coevorden online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Nú bij elke order een gratis Cadeau!


Van een klimpartij tot een spelletje bowling. Bovendien geniet je lekker na van een hapje en drankje in het café. Interactieve minigolfbaan. Het blijft leuk om te doen, minigolf.


Vooral tijdens je vakantie is minigolf erg geliefd. Met onder andere een 15-holes, interactieve midgetgolfbaan vol special effects. Spring een gat in de lucht op een van de trampolines. En dat allemaal in een kleurrijk decor - voor een vrolijke topdag!


Ze zijn bezig met een nieuwe indeling van het terras en het podium. Boogschieten, Zip Wire en huifkartochten behoren ook tot de mogelijkheden. Hier zijn diverse nieuwe activiteiten te vinden voor het hele gezin. Bestel nu voor 17:en alles is morgen in Huis. Lots of play and excitement.


The contents shown in this video I have. En natuurlijk de wildwaterbaan! Geniet van en mét je kinderen. De Huttenheugte biedt volop sport en actie, maar ook ontspanning voor jong en oud!


Glij samen van de wildwaterbaan en waterglijbanen, ga vissen op het meer en bezoek de wasberenopvang op Adventure Island! Het park is rondom een groot recreatiemeer gelegen en biedt veel faciliteiten. Qua bungalows geen echte hoogvlieger, maar boek een Premium of VIP bungalow en je komt zeker niets tekort. Bijzonder aan dit park is Adventure Island met een wasberenopvang. Daarnaast ligt het aan een groot meer en kun je hier ook vissen.


In de Kids Club wordt druk geknutseld en de mini-cars razen in de rondte. Tijdens het voorleesuurtje keert de rust weer terug, totdat buiten het team van Wannabe voorbij komt rijden. Ook kunnen de kids deelnemen aan het Wannabe activiteitenprogramma. Hier beleven ze echt de vakantie van hun leven! Het Kinder-doe-bad met miniglijbanen en waterfonteintjes vallen in de smaak bij de kleintjes.


Het laatste nieuws uit de wereld van Center Parcs. Met interessante artikelen en inspiratie voor samenzijn met je partner, vrienden of gezin. Voor thuis, of op vakantie. Wat je er allemaal kunt doen?


Het Indoor Speelparadijs is voor de kleintjes. Het centrum heeft een gezellige Market Dome met café’s, restaurants, terrassen en winkeltjes. Het mooie Drentse landschap nodigt uit tot activiteiten in de buitenlucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.