dinsdag 24 januari 2017

Speeltoren glijbaan

Speeltoren glijbaan

Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390. Uiteindelijk ben je op zoek naar een speeltoren wat perfect in de tuin past en tegelijkertijd aan alle voorwaarden voldoet. In jouw zoektocht naar het ideale houten speeltoestel vergelijk je verschillende opties.


Een houten speeltoren is echt fantastisch buitenspeelgoed voor in uw tuin. Een speeltoren wordt meestal met glijbaan gelever omdat een speeltoren mét glijbaan toch een stukje meerwaarde heeft. De Bovenstaande prijs is een richtprijs van het speeltoestel. Onze houten speeltoestellen met glijbaan en schommel, om zelf op te bouwen, zijn in verschillende groottes en prijsklassen verkrijgbaar. Wie een goedkoop speeltoestel zoekt, zal bijzonder tevreden zijn met onze talrijke aanbiedingen.


Het hele jaar door vindt u interessante kortingen in de Wickey webshop. Blue Rabbit speeltorens, GEGARANDEERD tegen de BESTE PRIJS! De Beachhut Hoog is, zoals de naam al zegt, een hoge speeltoren.


Toch heeft de Beach Hut veel mogelijkheden om te spelen. Deze hoge , houten speeltoren voor buiten is ook heel geschikt voor de kleintjes. Je speeltoren is ook verdeler van HILLHOUT en WOODVISION.


Klimtoren met glijbaan en klimwand de staat is gebruikt ik verkoop dit omdat er een zwembad opkomt wordt geleverd met ladder. De Smoby speeltoren heeft naast een trap ook een klimmuur, glijbaan met een lengte van 160cm en een kruiptunnel. Speel en beleef vele avonturen.


Zomers kan je de tuinslang op de glijbaan aansluiten voor echte waterpret. De toren is eenvoudig te monteren. Voor kinderen vanaf jaar.


WICKEY speeltorens Made in Germany - Geïmpregneerd hout - Bezoek onze webshop! De glijbaan werd snel opgehaald en een nieuwe werd gratis geleverd - geweldige service! Verstopper spelen was trouwens nooit zo leuk met de speeltoren ! Deze speeltoren van hout behoort tot de meeste uitgebreide in ons assortiment houten buitenspeelgoed en veilige speeltoestellen.


Speeltoren glijbaan

Let op, deze speeltoren leveren wij exclusief glijbaan , deze kunt u desgewenst bijbestellen in het blauw met een lengte van 240cm. Deze houten speeltoren heeft tot slot het KOMO keurmerk voor veilige kindertoestellen. Vind hier de glijbaan speeltoestellen. De glijbanen van Yalp zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen.


Deze Mario speeltoren met een meter glijbaan , knopentouw, handgreepset en telescoop zorgt voor urenlang buitenspeel plezier. Leuk om uit te breiden met andere accessoires, bijv. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse. Naast meer dan twintig speeltorens met een glijbaan zijn er ook meer dan twintig speeltorens met een Fireman’s pole beschikbaar in de online webshop.


Speeltoren glijbaan

Deze brandweerpaal kun je aan de speeltoren plaatsen, maar je kunt hem ook op de plek van de glijbaan plaatsen. Op die manier neemt de speeltoren geen extra plek in beslag in de tuin. Bovenop de toren is er dakzeil bevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.