maandag 23 januari 2017

Graszoden leggen prijs per m2

Graszoden Bezorgen of Laten Leggen! Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. De beste prijzen graszoden prijs.


De graszoden worden vers voor u van het land gestoken.

Vind graszoden prijs per mhet nu op Kensaq. Wij kweken uitsluitend graszoden zonder netten. Echt gras uit eigen keuken! U bent dus verzekerd van kwaliteit graszoden voor een vaste lage prijs van per m². Dit ziet u niet alleen terug in het vakkundige werk dat wij afleveren, wij doen ook onze uiterste best om in het voortraject volledig in te spelen op uw wens.


Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar! In het onderstaande overzicht vindt u de prijzen voor het leveren en graszoden laten leggen. Omdat wij op zeer grote schaal werken, kunnen wij onze service aanbieden voor een zeer scherpe prijs.

Hiermee kunt u vooraf een berekening maken van de kosten voor de levering premium graszoden , bemesting van de ondergrond en de professionele aanleg. Wij hanteren grasmatten prijzen vanaf € per m². Gemiddeld kost het aanleggen van gras rond de € 500.


Zie in onderstaand kostenoverzicht specifiekere prijzen per aantal mgras. Onderstaand vindt u de prijs voor het aanleggen per m² op basis van zwarte grond dat onkruid en puin vrij is. Daarnaast gaan wij er vanuit dat de ondergrond voor vlak is. De meeste graszoden bestaan uit een speelveldmengsel.


Dit is een sterk mengsel van diverse grassoorten, ideaal voor tuinen waar kinderen spelen, maar ook voor plaatsen waar veel over gelopen wordt. Bestel ze daarom op tijd en leg ze binnen uur na levering. Prijzen graszoden laten leggen. Wanneer u graszoden wilt laten leggen , is een belangrijke vraag welke kosten dit met zich meebrengt. In onderstaande tabel vindt u de prijzen die Gras en Groen hanteert voor het leggen van uw grasmat.


Zoden gaan in kwaliteit achteruit als ze te lang liggen. Zelf kwaliteits graszoden leggen of laten leggen. Sinds een paar jaar verkopen we graszoden ook online.


Nederland en België zijn al aangelegd met graszoden gekocht op internet. Hoge kwaliteit graszoden voor een aantrekkelijke prijs Offerte aanvragen Bel direct.

Waneer u via bestelformulier uw naam, adresgegevens, vierkante meters en de dag van afhalen of bezorgen invoert, dan regelen wij de rest! Heeft u vragen en besteld u toch liever via de telefoon, dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. Grasmatten leggen vanaf € per m².


Vanaf slechts € per m² komen onze medewerkers de aanleg van een gazon, door middel van grasmatten, bij u thuis verzorgen. Bij de prijs voor het leggen zijn het bemesten en egaliseren van de ondergrond inbegrepen. Sportgras kan tegen een flink stootje en is ideaal om lekker actief op te zijn. De dikte van de zoden is ca.


U kunt uw graszoden ook laten plaatsen. Vakkundige werknemers kunnen de aanleg van het gazon door middel van grasmatten te leggen voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.