dinsdag 24 januari 2017

Exit aksent zandbak

Exit aksent zandbak

Meer tijd voor samen spelen! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Exit Aksent schnell bestellen. Preise finden und vergleichen!


Exit aksent zandbak

Speel vanaf de bankjes aan de zijkant met zand en water, ontdek hoe modder gemaakt wordt en beleef urenlang speelplezier. EXIT Aksent houten zandbak 94x77cm. Het is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en in een strak design uitgevoerd. En in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin!


Zandbak en waterbak in één In de Aksent zandbak zitten twee groene binnenbakken van plastic. Hier kun je speelgoed of schepjes en emmertjes in kwijt, maar in de zomer kun je ze ook vullen met water. De bakken zijn uitneembaar, zodat je ze ook gemakkelijk schoonmaakt. Houd het zand netjes De zandbak heeft geen bodem en dat is handig.


Exit aksent zandbak

Natuurlijk kun je ook voor de traditionele zandbak bij EXIT Toys terecht. En extra handig: de zand- en watertafels kunnen dicht worden gemaakt. Zo heb je een picknicktafel en speeltafel in één! Ben je dol op koken en bak je graag de sterren van de hemel? Met de EXIT houten buitenkeukens kun je buiten aan de slag!


In deze zandbak kunnen kinderen heerlijk spelen en zandkastelen bouwen. Deze grote EXIT zandbak zorgt voor voldoende speelruimte voor meerdere kinderen. De zandbak is 1bij 1centimeter groot en is wel 2centimeter diep. Dit betekent dat de zandbak wel 4kilogram aan zand kan dragen als de zandbak volledig gevuld wordt.


Exit aksent zandbak

De grootte van deze zandbak zorgt ervoor dat je er uren speelplezier aan hebt. De zandbak heeft drie houten zitjes zodat je tijdens het spelen niet volledig onder het zand komt te zitten en biedt tegelijkertijd genoeg ruimte om heerlijk te ravotten met vriendjes en vriendinnetjes. In geprüften Shops bestellen! Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties.


Deze EXIT Zand- en Watertafel is een multi-functionele picknicktafel. Onder het afneembare tafelblad zit een heuse zandbak. Hierin kan een kind lekker spelen, zandtaartjes maken, wegen voor speelgoedauto’s aanleggen enz.


Met zijn royale afmeting biedt de zandbank speelplezier voor meerdere kinderen tegelijk. Bestel snel en voordelig op NuBuiten. Van de deksel kunnen twee bankjes gemaakt worden, zodat je aan de zijkant kunt zitten. De grote zandbak is perfect voor spelen met vriendjes. Er zitten twee afdekplaten bij waardoor het zand droog blijft en die je gemakkelijk transformeert tot twee zitbankjes.


Het meegeleverde worteldoek houdt het speelzand in de tafel. Deze zandbak op poten past uitstekend in de tuin, maar ook op het terras. En heb je even geen zin om met zand te spelen?


Maar afwisseling is soms ook gewenst. Daarom wordt deze zandbak geleverd met een tussenschot en twee groene bakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.