maandag 19 december 2016

Speeltoestel zelf maken

Speeltoestel zelf maken

Een speeltoestel dat we allemaal kennen en waar we allemaal wel eens opgezeten hebben is de wipwap. Het principe is simpel, maar het spelen ermee is zo leuk! Met deze handige doe-het- zelf uitleg kun jij gemakkelijk een eigen wipwap maken voor de kinderen. Waar moet je op letten bij het maken van een speeltoestel ? Als je zelf een speeltoestel wilt bouwen, moet je natuurlijk wel weten wat belangrijke onderdelen zijn waar je even net wat extra aandacht aan moet besteden. Voorbeelden hiervan zijn dat je zeker weet dat jouw nieuwe speeltoestel veilig bespeelbaar is door je kinderen.


Speeltoestel zelf maken

U kunt er ook voor kiezen om het speeltoestel zelf te maken en te monteren. U bestelt dan een aantal losse onderdelen als speeltoestelpakket en bestelt daarnaast het hout apart. Nu ben je klaar om je eigen op maat ontworpen speeltoestel te bestellen. Al onze speelhuisjes en speeltoestellen zijn eenvoudig zelf te monteren met de bijgeleverde instructies. Vind je het leuk om je eigen houten speeltoestel te ontwerpen, maar niet zozeer om hem op te bouwen?


Wil jij een speeltoestel zelf maken ? Ik neem aan dat je dit wel van plan bent als je op deze pagina terecht bent gekomen. Misschien twijfel je nog een beetje en ben je alleen nog opzoek naar een geschikte bouwtekeningen voor een mooi speeltoestel. In dat geval heb je in ieder geval de juiste pagina gevonden. Je hebt verschillende soorten speeltoestellen, met glijdbaan of zonder glijbaan.


Maar een schommel of een wip is natuurlijk ook een speeltoestel. Zelf een speeltoestel maken. Maak nu zelf simpel en snel een speeltoestel , je bespaart niet alleen gel het is ook erg leuk om te maken.


Hier vindt u constructiematerialen om een eigen speeltoestel te bouwen. De losse onderdelen voor diverse schommels en klimtorens zijn zo gemaakt dat u ze gemakkelijk kunt bevestigen. De muurbevestigingen geven de mogelijkheid om creatief een schommel te maken in een kleine tuin. Grondankers zorgen ervoor dat het speeltoestel stevig blijft staan. In dit artikel vind je tips om zelf een speeltoestel te maken.


Ook zet ik op een rijtje wat de voor- en nadelen zijn van zelf maken versus een bouwpakket kopen. Over-the-top speeltoestel. Met tuinhout kan je natuurlijk de mooiste dingen maken. Dus heb je tij ruimte en zin, dan kun je ook een stapje verder gaan. Dus tekeningen maken of publiceren, waarmee het getoonde artikel nagemaakt wordt is er niet bij.


We hebben toen ook snel de knoop doorgehakt en besloten dat we een speeltoestel wilden hebben. Maar de prijzen ervan waren toch wel erg hoog. Als klusser ga je dan toch denken: Kan ik zelf niet zo’n toestel maken ? Ik ben begonnen met een bouwtekening van het voor ons ideale speeltoestel. Met een mooie tuin achter het huis wilt u natuurlijk graag dat uw kinderen gaan buitenspelen.


Speeltoestel zelf maken

Leuke speeltoestellen helpen daar zeker bij. Zo bouwt u heel eenvoudig zelf een houten schommel. Een schommel van hout is snel zelf te bouwen en ook nog een goede budget optie voor een speeltoestel. Passen de standaard toestellen niet in jullie tuin of heb je een leuk idee waar je werkelijkheid van wil maken ? Uiteraard wil je zelf een veilig speeltoestel bouwen zodat de kinderen onbezorgd kunnen spelen.


Ook vind je in onze tekening voor speeltoestellen veel handige tips en afmetingen die het zelf maken van een speeltoestel makkelijk maken. Speeltoestel van hout zelf maken. Het is dus niet moeilijk, een speeltoestel maken met een bouwtekening. Let op Op onze website maken wij gebruik van functionele, analytische en social media cookies.


Speeltoestel zelf maken

Van de complete inrichting voor een nieuw speelveld (inclusief omheining en ondergrond) tot en met diverse losse onderdelen en uitbreidingen voor bestaande speeltuinen: w erkelijke alle soorten speeltoestellen vindt u in onze webshop! Jij wilt een echt cool speeltoestel in je tuin? Dan ben je bij FATMOOSE aan het juiste adres! Hier krijg je alles wat stijl heeft: knallende kleurencombinaties naar eigen keuze, hoogstaande kwaliteit en een design dat overtuigt door het kwalitatief hoogwaardige massief hout.


Geen probleem hier bij FATMOOSE! Van glijbanen tot trampolines, en van klimrekken tot schommels. Je kunt geen keuze maken ? Kinderen zijn dol op speeltoestellen! Ook deze kun je zelf maken van een aantal korte plankjes, maar ze zijn ook te koop in verschillende winkels.


Het ophangen van de schommel doe je vervolgens door de oogbouten in de horizontale verbindingsbalk te bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.