dinsdag 20 december 2016

Opblaas jacuzzi

Ruimte voor tot personen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Afhankelijk van het design zal uw opblaas jacuzzi beschikken over 1tot maar liefst 1jets! De aankoop van een jacuzzi doet u niet zomaar, dat begrijpen we.


Dit model opblaasbare jacuzzi is uniek in zijn soort en is geschikt voor personen.

De buitenkant van deze opblaasbare jacuzzi is gemaakt van gelamineerd pvc met een mooie leather look afwerking. Het gelamineerde pvc heeft een dikte van 6mm zodat het. Een opblaasbare jacuzzi biedt de luxe en comfort die een ‘echte’ jacuzzi jou te bieden heeft, alleen dan voor een betaalbare prijs. Het makkelijke aan een opblaasbare spa is dat deze enkel hoeft te worden opgeblazen, daarna gevuld en hij is klaar voor gebruik. Dit voorkomt een hoop stress met het monteren van de jacuzzi.


Bij de Intex PureSpa bubbel jacuzzi ’s zitten er onderin de jacuzzi vele bubbeljets waaruit verwarmde bubbels borrelend omhoog stromen. Het aantal bubbeljets variëert van 1bij de kleinste modellen tot maar liefst 1bij de grootste jacuzzi ’s! Je wordt dus werkelijk gemasseerd door duizenden bubbels.

Onderhoud is met de jaren steeds gemakkelijker geworden en hiervoor hebben wij speciale producten getest zodat u het meest kunt genieten van uw eigen opblaasbare jacuzzi. De jacuzzi wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Attentie: Het totale gewicht van de jacuzzi gevuld met water en personen bedraagt 1. Houd rekening bij het plaatsen ervan of de ondergrond sterk genoeg is om dit gewicht te kunnen dragen. Intex is specialist in opblaasbare producten en maakt dus producten van topkwaliteit. Ook de opblaas jacuzzi van Intex is dus van uitstekende kwaliteit.


Met personen kunt u echt genieten van de wellness bubbels die de 1jets (!) produceren. Een eigen Intex spa is nu voor iedereen te betalen! Wat is er nou lekkerder dan een lekker warm bad in de tuin? Glaasje wijn, lekkere hapjes en relaxen maar!


Een Intex spa staat voor heerlijk genieten in de eigen tuin. Bekijk alle opblaasbare bubbelbaden! Wil je een echte jacuzzi kopen? Heb je ook altijd al willen genieten van een betaalbaar bubbelbad in je tuin, balkon of dakterras?


Onze opblaas bubbelbaden zijn zeer stevig, makkelijk in onderhoud en snel opgezet. De Intex PureSpa Deluxe serie is de meest luxe lijn opblaasbare spa’s. De Intex deluxe spa’s hebben naast de bubbelstand ook krachtige jetstralen die vanuit de zijkant van de jacuzzi stromen en zorgen voor een extra massage.

Bovendien zijn deze deluxe spa’s uitgerust met een zoutwatersysteem, waardoor je geen chloor nodig hebt. Heerlijk lange avonden bubbelen voor personen met deze opblaasbare jacuzzi van Alpine - 1krachtige luchtstralen - mooi design - Eenvoudig te installeren - zeer scherp geprijsd - Fluisterstil ontwerp om een rustgevende spa-behandeling te maken - 1. Het grote voordeel is dan ook dat er geen ruimte in de tuin verloren gaat. Meer over de mogelijkheden, prijs, het onderhou … kom je hier te weten.


Waarom een opblaasbare spa? De Lay z Spa Helsinki is namelijk uitgerust met het unieke Freeze Shield zodat het een echte all weather spa is! De ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat het water nooit bevriest in de spa.


Opblaas jacuzzi voor de winter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.