woensdag 21 december 2016

Esschert kweekkas

Esschert kweekkas

De kweekkas heeft de juiste afmetingen en vorm voor uw planten te herbergen. De levering bevat alleen het frame, de planten worden niet meegeleverd. Hij is ook nog eens zeer functioneel. Deze kweekkas van hoogwaardig FSC hardhout ziet er niet alleen klassiek uit. De kas is namelijk ideaal voor.


Esschert kweekkas

Be inspired in the Eastern Netherlands! Hierbij kunt u denken aan tuincadeaus, gereedschappen en natuur-gerelateerde producten, zoals vogelhuisjes, voer, enzovoort. Dankzij de poten heeft de kas een aangename werkhoogte. Door de glazen plaat stijgt temperatuur in de kas al bij het kleinste beetje zon en zullen de plantjes goed groeien. Deze lage kweekkas staat niet alleen perfect in een landelijke tuin maar ook in een moderne tuin.


Kweekbak van cement voorzien van een acryl. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Bestel direct online op Beslist.


Esschert kweekkas

Bekijk het grootste online assortiment tuinkassen bij Tuinkasspecialist. Kies uit 1producten vanaf € 85. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Voor het stekken van plantjes, of het kiemen van zaden als groentes en kruiden.


Deze stoere kweekkas is perfect voor het verbouwen van uw eigen planten of kruiden als u geen eigen tuin tot u beschikking heb. Perfect voor wat meer groen op bijvoorbeeld uw vensterbank. De geschikte kweekkas voor jou.


Esschert kweekkas

Om de juiste kweek- of broeikas te kiezen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Begin met het doel waar je de kweekkas voor wilt gebruiken. Er zijn kassen die met name geschikt zijn voor het telen van groenten, waar een andere kas beter geschikt is voor het kweken van planten. Je kunt nu binnen op de vensterbank jouw eigen plantjes kweken!


Kweek (voor kweken) jouw eigen bloemen, kruiden en groente in deze houten kweekkas. Het dakje kun je omhoog klappen om de kweekkas te openen. Kweekgrond en bloempotjes niet inbegrepen. Een kweekkas : kweken vanaf het vroege voorjaar. Vanaf het vroege voorjaar kunt u al beginnen met het kweken van uw eigen gewassen.


Ook bij een mindere dag met regen, wind of kou, blijft uw jonge aanplant ongedeerd. CF35G € 11Prijzen incl. Kweekkas op poten voorzien van glazen raam. Met een verstelbare bovenklep en een deur aan de zijkant. Waardoor deze kweekkas ideaal is voor uw planten.


De deurknop is gemaakt van RVS zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over roest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.