vrijdag 16 december 2016

Coniferen verwijderen vergunning

Opdrachtgevers zoeken veel naar coniferen verwijderen vergunning , maar voor het verwijderen van coniferen heeft u in principe geen vergunning nodig. Wanneer u coniferen zonder vergunning gaat verwijderen en er achteraf blijkt dat u toch een vergunning nodig heeft dan is er een kans dat u een boete krijgt. Laat een specialist langskomen om de situatie te beoordelen. Zelf coniferen verwijderen of grote coniferen verwijderen is vaak erg lastig. Het verwijderen van coniferen is een klus die wij als hoveniersbedrijf regelmatig uitvoeren.


Wij werken voor het verwijderen van grotere coniferen met kettingzaag en soms nog een graafmachine om de klus goed en efficiënt uit te voeren. Ook voeren wij de coniferen af met de aanhanger of door een container te plaatsen. Achter in mijn tuin staat een conifeer van ongeveer meter hoog. Aangezien ik veel last van heb van het omhoog komen van de wortels, waardoor de tuintegels ook omhoog komen en veel last heb van vallende takken enz. Wij hebben een flinke rij oude coniferen op de grens met onze buren.


De vorige eigenaars hebben dit nooit onderhouden met alle gevolgen van dien: uitgegroeid en veel. Voor het kappen van een boom heeft u soms een vergunning nodig. U kunt deze aanvragen bij uw gemeente. Lees meer over deze omgevingsvergunning.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Ze nemen veel te veel plaats in, de tuin is namelijk maar een twintig meter diep en een meter of zeven breed.


Het zijn een twaalftal stammen in totaal. Alle coniferen zijn bomen. Hoe groot of klein ze ook mogen zijn. De conifeer valt dan ook onder dezelfde APV van uw gemeente als de eik. Mag je dan helemaal geen conifeer kappen zonder vergunning ? Veel gemeenten stellen namelijk dat je pas een vergunning moet aanvragen als een boom een bepaalde stamdikte heeft bereikt.


Aan de vergunning wordt altijd de voorwaarde verbonden dat nesten van vogels, nesten, holen of vaste woon- en verblijfplaatsen van beschermde diersoorten niet mogen worden verstoord. Heeft u geen vergunning geregeld en u laat ons professionele team toch uw boom verwijderen ? Wij zijn dan niet aansprakelijk en de verantwoordelijkheid ligt bij u. Ook coniferenhaag inplanten. Landelijk bezorgen, Grote maat. This video is unavailable.


Voor bomen die jaarlijks worden geknot, hebt u geen vergunning nodig. Bij mogelijke schade aan bomen en struiken. Als u bomen en struiken gaat verwijderen en verplaatsen.


De buren hebben onlangs aangegeven de haag te willen verwijderen en er een houten schutting voor in de plaats te willen. In de voortuin hebben we coniferen staan, wij menen dat deze coniferen. U vraagt deze vergunning aan via het Omgevingsloket online. U heeft een vergunning nodig als u een boom wilt kappen die op de waardevolle bomenlijst staat of die zich in een waardevol gebied bevindt. Ook als de boom minder dan jaar geleden is aangeplant en toen herplant of in stand moest worden gehouden is een vergunning nodig.


Coniferen verwijderen uit de voortuin? Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde hoveniers uit uw regio voor.


Coniferen verwijderen vergunning

Deze zijn veel te groot en breed geworden. Vorig jaar hebben we de coniferenhaag aan de andere kant al verwijder dus we hebben een idee hoe goed ze geworteld zijn (erg goed). We willen ze dit jaar gaan verwijderen. Je moet namelijk met bepaalde wettelijk vastgestelde regels voor bomen verwijderen en snoeien rekening houden.


Mag je deze zó verwijderen , of moet je hier toestemming van hebben van de gemeente? Toegevoegd na dag: Bedankt voor jullie antwoorden! Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde hoveniers uit uw regio!


Coniferen verwijderen vergunning

Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor coniferen verwijderen uit de voortuin van hoveniers in Oost-Souburg om te weten wat het mij gaat kosten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.