maandag 19 december 2016

Basisschool leerdam

De Johannes Calvijnschool in Leerdam is een Reformatorische basisschool. In alle facetten van het onderwijs staat de Bijbel, Gods Woor centraal. In de opvoeding van de leerlingen leggen we sterke nadruk op: eerbied voor Gods Woor beleefdhei gehoorzaamhei respect voor iedereen, vriendelijkheid en behulpzaamhei eerlijkhei inzet.


OBS de Sterrenkijker is een openbare basisschool in Leerdam. Wij geven dagelijks met veel plezier onderwijs aan ongeveer 1leerlingen. Met deze website informeren wij u graag over onze school.

Zo laten wij u kennismaken met onze school door verschillende onderdelen uit ons onderwijs toe te lichten. Waar staat de school voor? Veiligheid: De school werkt aan een positief schoolklimaat, waarbinnen de kinderen zich fysiek en emotioneel veilig mogen voelen. Onze school is een Jenaplanschool.


Onderwijs op CBS Koningin Wilhelmina. IBS El Boukhari is een Nederlandse basisschool op islamitische grondslag, gevestigd in Leerdam , onderdeel van SIMON Scholen. De school heeft twee belangrijke pijlers: de onderwijskwaliteit en de islamitische identiteit.


Scholen voor morgen bouw je samen met de leerlingen, de ouders en het team.

Het Mozaïek is de wijkschool van Leerdam West waar kinderen in een vertrouwde omgeving kunnen leren. Wij zijn openbaar wat betekent dat alle levensovertuigingen worden gerespecteerd. Cultuur op school “Goed met elkaar omgaan ” vinden wij van groot belang, zodat ieder kind het fijn vindt om op school te zijn. De Hobbitstee is een openbare basisschool in de gemeente Leerdam.


Op de openbare school is iedereen welkom. Uw eigen maatschappelijke, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond hoort bij u en bij ons mag u zijn wie u bent. Van harte welkom op de site van CBS Juliana. Welkom op de website van basisschool Floris Radewijnsz Op deze website vindt u informatie over onze school.


In Leerdam zijn basisschool scholen, vergelijk op 10. Zij heeft Sofie (jaar, Leerdam ) een halfjaar lang intensief begeleid met spelling, met – volgens moeder Eva (jaar, Leerdam ) – uitmuntende resultaten. Kindcentrum Het Kristal biedt vijf dagen per week een complete dagbesteding voor uw kind van tot jaar (van 7:tot 18:uur). Hier vindt u informatie over onze school.


Ook staan er foto`s op van verschillende activiteiten. Met het oog op de privacy van onze leerlingen. Basisschool De Wilgenhoek is onderdeel van Kindcentrum Het Kristal in Leerdam.


Openbare basisschool in Leerdam. Alle openbare en bijzonder neutrale scholen in de gemeente Leerdam vallen onder dit cluster. Als een van de eerste leerling, stagiaire en juf op.

Er is aandacht voor meerdere godsdiensten, culturen, meningen en opvattingen. U kan tevens basisschool offertes aanvragen in leerdam en basisschool producten zoeken. Als bedrijf kunt u ook kabels trekken persberichten of grofsmederij persberichten versturen.


Bent u werkzaam in basisschool bedrijf in de regio leerdam ? Let op: Een deel van de bovengenoemde schoolvakanties in Leerdam betreffen adviesdata vanuit de Nederlandse overheid. De kans bestaat dat sommige scholen hier van afwijken. Daarom adviseren wij om ook bij de school in Leerdam navraag te doen welke data deze hanteert. De Zandheuvel is een openbare school waar kinderen veel plezier hebben in leren en waar kinderen zich veilig en prettig voelen.


Daarbij verhuist de school ook naar een ander gebouw. De Schatkist gaat deel uitmaken van de brede school in Herwijnen. De openbare basisschool is vanaf eind juni gehuisvest in de brede school samen met cbs School met de Bijbel en kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang De Kinderkamer op Achterweg 35.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.