donderdag 3 november 2016

Westerbergen zwembad

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Haal vandaag nog een zwembaden in huis.

Het binnenbad biedt gegarandeerd waterpret! Het zwembad is tien bij twintig meter groot en over de gehele lengte en breedte 1. Overdekt zwembad dagelijks 09. Wanneer u niet verblijft op het park treft u hier de informatie aan.


Voor actuele openingstijden neemt u contact op met de receptie. Het is geen standaard park, maar een familiebedrijf dat zich onderscheidt door uitstekende service, een gemoedelijke sfeer en uiteraard vele faciliteiten. In de landelijke schoolvakanties organiseert ons recreatieteam een uitgebreid programma voor jong en oud.


Van overdekt verwarmd zwembad tot een supermarkt met een ruim assortiment. Het zwembad beschikt over een golfslagbad waar u heerlijk op de golven kunt dobberen.

Voor kinderen is er een kinderbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst meter met speciale lichteffecten zorgen voor heel wat waterplezier! Ook heeft het zwembad een buitenbad wat vanaf binnen te bereiken is via een doorzwemsluis en bubbelbaden. Echten bij Hoogeveen, Ruinen en Zuidwolde, Drenthe Starten met zwemles geen Wachtlijst geen inschrijf kosten. Info en opgave nieuwe leerlingen tel.


Kinderen vermaken zich in het indoor kinderspeelparadijs, het overdekte en verwarmde zwembad , de waterspeeltuin en diverse speeltuinen. Zelf kunt u baantjes trekken, fietsen huren of een balletje slaan op de midgetgolf- of de tennisbaan. Westerbergen biedt veel faciliteiten, voor jong én oud.


Urenlang wandelen kan in het aangrenzende bos- en heidegebied. De verwarmde waterspeeltuin buiten zorgt ook voor veel plezier. Bekijk ons diverse aanbod aan bungalows, chalets en kampeerplaatsen. Mijn zoontje van bijna heeft genoten. Van de mooie bosbungalow met elke ochtend de eekhoorns voor de deur.


Winkeltje is ideaal met schappelijke prijzen maar je bent ook met paar minuten in Hoogeveen. Naast het grote zwembad is er een apart kindergedeelte waar de allerkleinsten plezier kunnen hebben. Ze kunnen elkaar natspuiten, glijden van de waterglijbaan en onder de mega water emmer gaan staan. Behalve dit historische dorp dat meer dan 8jaar oud is, liggen de schitterende dorpen Ruinen, Dwingeloo en Zuidwolde ook vlakbij.


Neem een duik in het overdekte zwembad. Laat de kinderen urenlang plezier hebben in de waterspeeltuin.

Of laat ze uitrazen in van de andere speeltuinen. Er is zelfs een indoor speeltuin aanwezig. In het indoor kinderspeelparadijs en overdekt zwembad kunnen ze zich heerlijk uitleven.


Daarnaast is er ook nog een multifunctioneel sportveld voor ze. Ook de tieners zullen zich niet snel vervelen. Er is een multifunctioneel sportvel in- en outdoor lasergame en nog veel meer! Je loopt dus zo naar het overdekte zwembad , het restaurant, de lasergames en de speeltuin.


Drenthe met overdekt zwembad. De woning is gelegen op een royale kavel eigen grond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.