dinsdag 29 november 2016

Prefab betonnen traptreden

Ruime keuze vanaf €per stuk. Keuze uit ruim zwembadtrappen! Zwembadtrappen nu al vanaf €299. Betonnen traptreden hebben een mooie en strakke uitstraling waardoor ze werkelijk in elke tuin tot hun recht kunnen komen.


Beton is één van de meest duurzame materialen op de markt.

Je kan dan ook een hele lange tijd van je betonnen traptreden genieten. Voor de laagste prijs op Beslist. Traptreden 50xprefab ← Ga terug.


Zelfverdichtend beton Zelfverdichtend beton, glad betonnen uiterlijk, grijs of gekleurd en in nagenoeg elke vorm te storten. Betonnen trap- en taludtreden geven uitstraling aan wandelboulevards, winkelcentra, parken en tuinen, dijken, uitkijkpunten, entrees bij gebouwen, scholen, enzovoort. Ingepast in de openbare ruimte, bijvoorbeeld met esthetisch beton, sierbestrating of groen, vormen traptreden van Efko Beton een strakke verbinding tussen hoogteverschillen. Met betonnen traptreden uit onze webshop heeft u de meest duurzame. De trapelementen aan de onderzijde volledig ondersteunen.


De betonnen traptreden zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen, kleuren en diktes.

Blijf op de hoogte van onze projecten, producten en nieuws met de MBS nieuwsbrief. Dit betekent dat alle betonnen producten die nodig zijn voor de inrichting van een trappenhuis tot het specialisme behoren. Het aankopen van betonnen traptreden kan altijd gebeuren tegen een zeer interessante prijs. Dit maakt de realisatie van de trap voor in uw tuin dan ook zeer betaalbaar. Zo kan de trap voor in uw tuin op uitstekende wijze worden gepersonaliseerd.


Rechte traptreden of ook wel bloktreden genoemd en traptredes met een ronde neus om meer loopvlak te krijgen. De rechte traptreden kunnen ook gebruikt worden voor andere doeleinden. De bovenzijde van de treden is afhankelijk van de serie voorzien van een structuur of glad afgewerkt.


Buiten ons standaardprogramma treden zijn wij gespecialiseerd in prefab maatwerk producten. De elementen hebben dus de kans iets in de zakken en “uit te buiken”. Bloktreden en traptreden worden gebruikt voor het maken van een trapopgang bestaande uit losse traptreden , die op elkaar gestapeld worden. Dit wordt veel toegepast bij voordeuren en tuinen. U kunt de betonnen trap- en bloktreden in onze shop direct op de gewenste lengte bestellen als u doorklikt op één van onderstaande producten.


Denk maar aan de moderne betonnen trap, de rechte betontrap en de betontrap met bocht, zwevende betonnen trap, de gepolierde betontrap enz. Ook qua trapbekleding en de betontrap afwerking van de betontrap kan je kiezen tussen de houten trapbekleding, natuursteen trapbekleding, tapijt of laat je liever de betontrap verven? Bestel voor aantrekkelijke prijzen en lage bezorgkosten betonnen elementen bij Gadero bestrating.


Maak van betonnen L elementen een verhoogde border, van U elementen een bank of van traptreden een fraaie trap van steen. U elementen kunnen ook gebruikt worden voor het maken van een bankje of een haardhoutopberging.

De meest bekende traptreden zijn de bloktreden met afgeronde teruglopende neus, ook wel traptreden met omlopende kop genoemd. Werkwijze betonnen trap maken. Om een trap in beton te maken, wordt er eerst een mal of bekisting gemaakt waarin het beton gestort wordt. Het is een klus die vrijwel onmogelijk is om zelf uit te voeren als je geen ervaring hebt.


Heel wat bedrijven maken dan ook prefab trappen door middel van standaardmallen die licht aanpasbaar zijn. Als je denkt dat betontrappen enkel in industriële omgevingen passen, is het hoog tijd om je mening te herzien. Zo maakt u een sfeervolle verhoging in u tuin bereikbaar. Deze traptreden kunnen ook gecombineerd worden met muur. Bloktreden zijn losse treden die gestapeld kunnen worden en makkelijk te ondermetselen zijn.


Betonpoeren, L-elementen, U-elementen, Muurafdekkers, Paalmutsen en Infra gerelateerde betonproducten. Bij de zwevende trap zijn geen optreden of een trapboom zichtbaar. Als u nog meer advies wil neem dan telefonisch contact met ons op, het verkoopteam kan u wellicht verder helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.