vrijdag 9 september 2016

Zwembad pomp

Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop een zwembadpomp met een goede kracht zodat veel vuil door het filter wordt opgenomen. Koopt u een zwembadpomp met een te laag vermogen, dan kunt u weleens spijt krijgen. Bel ons welke zwembadpomp het beste bij u past! Stilstaand water geeft bacteriën, schimmels en algen de ruimte om te ontwikkelen.


Zwembadfilter of zandfilterpomp?

Om dit tegen te gaan is een pomp noodzakelijk in je zwembad. In stilstaand water krijgen algen, schimmels en bacteriën veel meer kans om zich te ontwikkelen. Deze zwembadpomp pompt het zwembadwater altijd rond met een standaard vermogen (snelheid). Deze pomp heeft simpel gezegd maar standen, aan en uit. Hierdoor raden wij aan deze pomp tot uur per dag te laten draaien.


Mocht u ook een warmtepomp hebben, moet u er rekening mee houden dat de pomp nog meer uren moet maken. Het hart van het zwembad is de zwembadpomp. Hayward Pompen Al meer dan jaar produceert Hayward innovatieve technologie.

Met een zwembadpomp kunt u uw zwembadwater goedkoop en efficiënt laten circuleren. Investeren in een degelijk filtratiesysteem is geen overbodige luxe. De filterpomp is het hart van het zwembad.


Met een energiezuinige zwembadpomp (ook wel variabele zwembadpomp genoemd) heb je de mogelijkheid om de snelheid van de pomp te sturen. Omdat je dus in veel gevallen de pomp langzamer kunt laten draaien, bespaar je aanzienlijk op de energiekosten. Een energiezuinige zwembadpomp verbruikt gemiddeld minder energie. Het gamma aan filterbenodigdheden is groot: van (losse) filterpompen tot zandfilterpompen en losse zandfilters. Zandfilterpompen zorgen voor een veel fijnere filtering dan de cartridgefilter pompen en houden het water dus langer in topconditie.


Schoon én Fris water Er is niets fijners dan een schoon zwembad ! Al het water wordt via de 'skimmers' door de pomp aangezogen en vervolgens door het filtervat gepompt. Het filtervat reinigt het smerige water vervolgens en het gereinigde water belandt via de uitlaat weer in het. Een zwembadpomp is dé drijvende kracht achter schoon en hygiënisch zwembadwater.


De zwembadpomp zorgt ervoor dat het water het zwembad rondgepompt wordt, in beweging blijft en zodoende de noodzakelijke filters bereikt. Tegen gunstige online prijzen en voor elk formaat zwembad. Waarom een goede zwembadpomp ? Uw zwembadpomp zorgt voor schoon. Wij bieden pompen aan van tientallen merken in alle prijsklasse's.


De stroming moet worden aangepast aan het totale volume van het zwembad.

Zelfaanzuigende zwembadpomp is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten van mtot mper uur. Heeft u een los zandfilter of wilt u omhoog pompen? Ook is een zwembadpomp geschikt voor het verlagen van het waterpeil. Dit kan van pas komen wanneer het zwembadwater na een fikse regenbui tot bijna over de rand komt.


U vindt bij ons een ruime keuze zwembad pompen van de belangrijkste merken: Intex, Gre, Vogue, Zodiac en Bestway. Zandfilter pompen zorgen voor een veel fijnere filtering dan de cartridge filter pompen en houden u water dus langer in topconditie. De deksel van een zwembadpomp zit bovenop en vormt de toegang tot het pompmandje. Deze zitten onderaan het pomphuis om achterblijvend water in de pomp af te tappen.


De koppelingen zijn de verbindingen van je zwembadpomp met het leidingwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.