donderdag 8 september 2016

Veranda met schuur

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen.


Ruim assortiment overkapping met schuur. Tevens is een schuur met overkapping op maat mogelijk of kunt u zelf een schuur met overkapping bouwen.

Bel of mail ons voor het samenstellen van uw blokhut of schuur met overkapping met een bijbehorende prijsopgave. U bepaalt zelf wat voor tuinhuis met veranda u kiest. Zit uw ideale tuinhuis met veranda er niet tussen, dan kunt u hem zelfs op maat laten maken door de specialisten van Fonteyn!


Houten schuur met veranda voor iedere tuin. Bij het maken van een keuze is het goed om te kijken naar uw persoonlijke wensen. Waar wilt u de schuur en overkapping voor gebruiken?


Daarnaast is het belangrijk goed in kaart te brengen hoe groot uw tuin is en hoeveel ruimte u heeft voor een schuur met veranda.

Wilt u een landelijke houten kapschuur bouwen? Geen onderhoud maar toch tientallen jaren genieten van een prachtige houten kapschuur. Wij realiseren voor u exclusieve houten kapschuren geheel op maat. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


U zoekt een bouwpakket met tekening en inclusief alle schroeven en dergelijke? Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kies uit schuin of plat dak. Dus laat u verrassen en bekijk. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Bekijk meer ideeën over Tuin gebouwen, Tuinhuizen en Tuin veranda. Bekijk hier onze basismodellen en configureer uw eigen gebouw van hout. Bestel uw tuinhuis met veranda. Om te zorgen dat de schuur met veranda volledig aan uw wensen voldoet, bepaalt u zelf de kleur van de dakbedekking en geeft u aan wat voor soort houten vloer u wenst.


Daarnaast kunt u ook kiezen voor het impregneren van uw tuinschuur, extra funderingsbalken en een dakgootset. De perfecte oplossing om extra leefruimte te creëren.

De veranda is leverbaar in diverse uitvoeringen. Veranda , sterk in maatwerk. Een maatwerk houten schuur met overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Schuur met overkapping op maat laten maken? Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall.


Een veranda hoeft niet duur te zijn. De veranda ’s van Fonteyn zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen. Standaard jaar garantie op uw tuinhuis met overkapping. Een tuinhuis met overkapping is gemakkelijk zelf op te bouwen.


Er zijn talloze tuinhuizen met overkapping, heeft u al een beeld in gedachten van uw ideale tuinhuis? Neem dan eens een kijkje bij onze tuinhuizen met zadeldak, plat dak, of piramide dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.