maandag 19 september 2016

Terras met overkapping

Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Zoek naar terrasoverkapping kopen op de nieuwe KensaQ. Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Met de Greenline, Profiline en Highline bieden wij altijd een passende manier om jouw terras te overkappen.


Geniet het hele jaar van het buitenleven.

De terrasoverkappingen worden in de eigen fabriek in Duitsland vervaardigd. Al onze producten beschikken dus over de bekende Duitse degelijkheid en kwaliteit! Voor een op maat gemaakt hoogwaardige overkapping ben je bij ons aan het juiste. Met deze gegevens kunnen onze specialisten de overkapping geheel op maat maken. Als u meer wilt weten over de prijzen van uw terras overkapping kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.


Als we het hebben over duurzaamheid is een overkapping voor uw terras van aluminium ideaal! Overkapping terras aluminium. Dit is logisch, de prefab overkapping is al van tevoren samengesteld en hoeft alleen nog in elkaar te worden gezet.

Hier zijn veel minder arbeidsuren voor nodig. Met een op maat gemaakt exemplaar kun je echter veel meer kanten op en heb je de vrijheid het ontwerp precies aan te passen op wat jij zoekt. Lees ook: kunststof kozijnen plaatsen. De lamellen overkapping is helemaal compleet als u deze combineert met een glaswand.


Uw terras is dan rondom besloten en u kunt bijna elke dag ‘buiten’ zitten. Voor heel veel mensen is de lamellen overkapping daardoor een tweede woonkamer geworden waar het aangenaam vertoeven is. Voor de voorzijde van uw terrasoverkapping kunt u kiezen uit een open voorzijde, of een voorzijde met een glazen schuifwand. Als u voor een open voorzijde kiest, kunt u de overkapping verfraaien door te kiezen voor schoren. De schoren worden bevestigd aan de staanders en geven de overkapping een extra landelijke uitstraling.


Daarnaast zijn er twee verschillende stijlen: modern of klassiek. Tuinmaximaal levert de overkappingen als compleet bouwpakket waardoor van onze klanten deze zelf monteren. Omwille van het extra comfort kiezen steeds meer mensen voor een overkapping op het terras. Onder een overkapping zit je dan ook droog en ben je goed beschermd tegen de zon. Zo kan je lekker lang buiten blijven zitten, ook wanneer er een regenbuitje voorbijtrekt.


De mogelijkheden voor een tuinhuis met terras of luifel. Bekijk hiernaast ons uitgebreide assortiment of informeer naar de mogelijkheden van jouw favoriete tuinhuis met terras of luifel.

Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. De overkappingen die wij leveren zijn van hoogwaardig aluminium, eiken of douglas hout.


Deze materialen zijn bij uitstek geschikt om lang mee te gaan, in weer en wind. Naast overkappingen leveren wij ook ander maatwerk in hout. Een terras met een aluminium overkapping is een oase van rust. Alleen de schaduw al, en het idee dat u altijd droog zit. Maar er valt nog meer te kiezen.


Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer comfort. We geven u alvast een paar ideeën. Zeker met onze terrasoverkappingen in de showroom ervaren en beleven we samen met de klant wat het met de mens doet. Wilt u een terrasoverkapping met een windscherm, met zonwering of een glazen schuifwand?


Wij selecteren samen met u de overkapping of veranda welke volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Terras overkapping , blokhut of tuinhuisje in tuin? Wil je een terras overkapping of blokhut laten plaatsen dan kun je dit met een gerust hart overlaten aan Hovenier Roel Zuidema.


Een tuinterras lijkt tegenwoordig steeds meer op een woonkamer. Vergroot uw woongenot met overkapping. Met een overkapping terras kunt u nog meer genieten van uw tuin of terras.


Deze terrasoverkapping van hout vormt een prachtig verlengstuk van uw woning. Dubbel genieten met een tuinhuis met veranda. Zo kunt u het gebruiken als bergruimte voor bijvoorbeeld fietsen, tuinmeubelen, tuinaccessoires en speelgoed. Een tuinhuis met veranda creëert extra leefruimte in uw tuin.


Er worden enkele willekeurige afmetingen opgegeven, grotere of kleinere maten zijn uiteraard mogelijk, Terco doet steeds maatwerk. In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de terrasoverkapping van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden overkapping toch eerst van dichtbij wilt bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.