vrijdag 23 september 2016

Terras afdak

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Bepaal de afmeting van het terras. Test vooraf goed of uw tuinmeubelen inclusief eettafel en stoelen goed passen op de beoogde grootte. Soms wordt het ook wel aangeduid met de term pergola en zelfs prieel (terwijl dit eigenlijk iets helemaal anders is).


Een terrasoverkapping is, net zoals de benaming al weggeeft: een overkapping of afdak die (gedeeltelijk) over een terras wordt gezet.

Het is als het ware een afdak om onder te schuilen tegen regenachtige of snikhete dagen. Terrasoverkappingen van Tuinmaximaal. Het gehele jaar geniet u buiten. De beste kwaliteit, strak design en de laagste prijs.


Het kan dus goed zijn dat ze alleen op het terras verschijnen zodra er wat te halen valt. Zoetighei fruit, wellicht hapjes met vleeswaren, ook zij zijn er dol op! Op deze pagina vindt je nuttige tips voor het verjagen van vliegen buiten en onder het afdak van het terras.


Bekijk alles met afdak overkapping!

Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. De mogelijkheden om de overkapping aan te vullen en te decoreren zijn eindeloos, waardoor u het terras kunt ombouwen tot een heuse tweede woonkamer. Uw tuinmeubelen zijn beschermd tegen wind en regen. U kunt bij ons enkele accessoires toevoegen aan uw terrasoverkapping van glas. Wil je een afdak die je kunt bevestigen aan het huis of liever een robuuste, losstaande overkapping?


Meet de plek waar straks de overkapping moet komen op. Zo kun je eenvoudig een bouwpakket kiezen met afmetingen die passen bij jouw tuin of terras. Multilogo Stores levert alweer jaar onder andere onder de naam overkappingtekoop. Laat het weer je niet tegenhouden om lekker buiten te eten op jouw terras.


Maak jouw terrasoverkapping weerbestendig met glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien. Optimaal genieten van de warme dagen begint bij het vinden van een beschut plekje om even af te koelen. We hebben hieronder een checklist gemaakt met enkele voor- en nadelen van dit afdak voor je terras. Lees ze aandachtig door en kijk ook even verder naar de andere artikels op onze website.


Een leuk en beschermd plekje die je tegen zowat alle weergrillen beschermd. Het doet perfect dienst als zonwering voor je terras. Of je nu een tuin op het zuiden hebt en je wilt een beetje schaduw creëren, of je wilt ook bij een kleine regenbui buiten kunnen zitten, met een terrasoverkapping maak je je terras wat beter toegankelijk.


Wilt u ook het hele jaar van uw tuin genieten?

Kunt u een extra ruimte goed gebruiken? Eenvoudig online bestellen. Bij Fonteyn vindt u dé terrasoverkapping die aansluit op uw huis en stijl.


We beschikken over een uitgebreid assortiment met terrasoverkappingen van de beste kwaliteit. Alles om u het overdekte terras te bieden waar u altijd al van droomde. U heeft daarbij een ruime keuze in diverse overkappingen. Wacht dus niet langer en profiteer het ganse jaar door van het buitengevoel dat een overkapping aan uw terras u biedt!


Vraag uw gratis offerte aan voor een terrasoverkapping volledig op maat van uw verlangens en wensen. Hier zijn de kwaliteit van afwerking en tevredenheid over het eindresultaat een garantie! Er worden enkele willekeurige afmetingen opgegeven, grotere of kleinere maten zijn uiteraard mogelijk, Terco doet steeds maatwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.