donderdag 15 september 2016

Statafel grijs

Bestel eenvoudig en snel online. Bekijk ons aanbod direct online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Koop nu statafels voor uw huis. De afmeting van de statafel is cm.

Inklapbare grijze statafel met onderbeugel. Statafel verkrijgbaar in de kleur zwart- grijs. Het bla voorzien van stootran is hitte- en weerbestendig en krasvast. Stevig grijs buizen onderstel.


Partytentverhuur Eindhoven is uw specialist! Vier je feest in stijl met deze klassieke grijze statafelrok van Alora, geschikt voor ronde statafels met een diameter van centimeter en een hoogte van ongeveer 1cm. Dankzij de soepele stretchstof doe je de rok gemakkelijk om de tafel en sluit deze goed aan. Horeca kwaliteit statafels !

Deze kwaliteit nergens zo voordelig conditie. Een statafel is hét meubelstuk voor ieder feestje. Als je de statafel niet altijd gebruikt, kies dan voor een opklapbare statafel. Deze kun je opfleuren met een mooie statafelhoes. Ook zijn opklapbare statafels makkelijk op te bergen door het compacte formaat.


Is de statafel wel een vast onderdeel van je interieur, kies dan een massiever exemplaar van bijvoorbeeld hout. De staantafels zijn ook mogelijk met een luxe rok. Stretch rok grijs statafel 80cm. Wees de eerste die dit product reviewed. Wij bieden de rokken in meer dan verschillende kleuren aan waardoor je voor elke gelegenheid bij ons terecht kan!


De statafelrok heeft een hoog stretch gehalte waardoor de rok gemakkelijk om de statafel geschoven kan worden! Dan is een opklapbare bartafel natuurlijk prefect om in huis te hebben. De barstatafel is een opklapbare statafel met metalen frame en kunststof wit blad met diameter van centimeter. Van klassiek zwart, wit of grijs tot opvallend paars en oranje.


Combineer de topcover met een statafelrok in dezelfde kleur, of maak een (gewaagde) combinatie met een contrasterende kleur of print. Je kunt zo bijvoorbeeld het uiterlijk van de statafel aanpassen aan de kleuren van je bedrijfslogo. Partyverhuur verzorgt de aankleding van events in verschillende groottes.

Meubels, groen- en bloemwerk, decoratie, servies, verlichting en accessoires worden volgens. Huurprijs € statafel grijs. Bel of mail ons voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.


Vanaf €3- wordt je bestelling helemaal gratis bij je thuisbezorgd. En bestel je op een werkdag vóór 16:00? Dan heb je je statafel de volgende werkdag al in huis. Maak je statafel compleet met statafelrok en topcover. Door je nieuwe statafel (s) aan te kleden wordt het pas echt feest.


Bij ons staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een kleine of grote statafel , we geven u graag advies op maat. Indien je de statafels voor 21.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.