dinsdag 20 september 2016

Skimmer zwembad plaatsen

Die besten Produkte im Test. Jetzt Produkte vergleichen! Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. De meeste zwembadbouwers hanteren skimmer per 0-40mwater. Heeft uw zwembad meer als skimmers nodig dan gaat men over naar het plaatsen van voldoende skimmers in de lange zijde. Voor skimmer worden minimaal inspuiters gemonteerd in tegen over liggende wand.


Verschillende type skimmers. In de markt zijn diverse verschillende skimmers verkrijgbaar. Globaal gezien zijn er standaard en brede skimmers, waarbij voor bouwkundige zwembaden een brede skimmer aan te.


Hoeveel zwembad skimmers heeft u nodig? Afhankelijk van de inhoud van het zwembad heeft u meestal aan skimmer meer dan voldoende. We hebben navraag gedaan bij enkele zwembadbouwers en deze adviseren om per 40mwater skimmer te gebruiken.


Meerdere skimmers plaatsen raden wij alleen aan bij hele grote buitenzwembaden. Deze skimmer van Intex is ideaal om drijvend vuil automatisch uit uw zwembad te verwijderen. Als u de skimmer op uw filterpomp aansluit zal de pomp het water en vuil door de skimmer zuigen.


Skimmer zwembad plaatsen

Hierdoor belanden drijvende bladeren, gras, insecten en ander vuil in het opvang mandje van de skimmer. De skimmer wordt ingebouwd onder de zwembadrand. Het water niveau van het zwembad moet dan ongeveer tot het midden van de skimmer komen. Dit garandeerd het beste resultaat. Een zwembadskimmer heeft dus niet heel veel onderhoud nodig.


Zelf een zwembad aanleggen ? Het hoofddoel van de skimmer is om het water aan de oppervlakte van het zwembad (waar veel viezigheid zit) af te voeren naar de filterinstallatie. Doordat de waterlijn hoger komt, creëert u een moderner effect. Er dient minimaal skimmer geplaatst te worden om het vuil af te drijven. Het oppervlakte water gaat via de zwembad skimmer naar het filter waar het water gezuiverd wordt. Vervolgens wordt het water weer in het zwembad gespoten met behulp van zogeheten inspuiters.


Zoals u leest is de skimmer van het zwembad dus een onderdeel van de watercirculatie in het zwembad die ervoor zorgt dat uw zwembadwater gezuiverd wordt. Het installeren van een skimmer in uw zwembad. Wanneer u van plan bent een skimmer te plaatsen , doet u dit net onder de zwembadrand. De zwembadskimmer werkt optimaal, wanneer het water tot de helft komt. Met de meegeleverde schroeven kan het geheel eenvoudig aan het zwembad geschroefd worden.


De zuigleiding van de pomp zorgt voor de zuigkracht. Een skimmer wordt ingebouwd in de wand van het zwembad. Het groffe vuil blijft achter in het skimmer -mandje en kan dankzij het skimmer -klepje niet terug het zwembad instromen. Het is aanbevolen per 25m³ zwembadinhoud minstens skimmer te plaatsen om een goede waterzuivering te garanderen. Het meeste vuil in uw vijver komt van buitenaf.


Denk hierbij aan ingewaaide bladeren, pollen en ander afval. Dit is nodig om het grove vuil op te vangen voor dat het water naar de zwembadpomp gaat. In feite is het skimmer mandje de eerste ‘filter’ in de gehele filterinstallatie. Vuil wat op het wateroppervlakte blijft drijven, zoals bladeren en insecten, worden opgevangen door. Wandskimmer of drijvende skimmer.


Een vijver skimmer zorgt voor een schoon wateroppervlak door bladeren en andere vervuiling van het oppervlak af te zuigen. Het vuil wordt verzameld in een mand in de skimmer. Skimmer vijver kopen: welke moet ik hebben.


Bij de totale aanschaf van je bad is die extra skimmer en inspuiter het geld niet en achteraf kun je het niet (zomaar aanpassen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.