donderdag 15 september 2016

Paviljoen strand90

UV-bestendig en 1 waterdicht. Bekijk ons aanbod paviljoenen direct! Zeer veel paviljoenen met prima Prijs-Kwaliteitsverhouding en uitstekende service! Topkwalitet, 1 waterdicht!


Paviljoen strand90

Sierlijke en Moderne designs. De grootste collectie paviljoens hier! Paviljoens tegen de laagste prijzen. Trendy hotspot met verschillende terrassen waar je heerlijk kunt loungen. Is het weer minder goe geniet dan binnen bij de knapperende open haard.


Strand is een heerlijke plek om. Reviews Great location, fine food and drinks selection, warm and. De chef en zijn keukenbrigade maken de meest heerlijke gerechten, waar mogelijk met biologische producten van het Zeeuwse land en uit de Noordzee. Zaterdag juni zijn wij uiteraard weer voor het diner geopend!


Daarnaast heb je een prachtig uitzicht over het strand van Domburg. Hier is het heerlijk loungen op het buitenterras, pal aan zee. Waar zou Badhotel Domburg zijn zonder het strand om de hoek? De entourage, de sfeer, het geluid van de golven én het uitzicht op misschien wel het mooiste strand van Zeeland maken dit strandpaviljoen een unieke place-to-be.


Marloes Stricker heeft functies op zijn of haar profiel. Het strand van Domburg is zomer én winter een belevenis, en vergeet het bos niet! Dineren met zicht op zee is in elk seizoen fantastisch.


Paviljoen strand90

Na een frisse wandeling staat een heerlijke kop thee of warme chocomelk met vers gebak voor u klaar. Zodra het kouder wordt, doen we de open haard aan. Het paviljoen bestaat uit een restaurant, met zitmogelijkheid voor ca. In de keuken wordt gekookt met verse (biologische) producten, waar mogelijk uit de regio en van het seizoen. Ook uw hond is, mits schoon en aangelijn van harte welkom bij STRAND90.


Zon of regen – deze innovatieve beschutting, is de perfecte oplossing, als men buiten extra ruimte wenst te creëren (bv. bij een wettelijk rookverbod). De leukste strandtenten op een rij. Tijd om lekker te genieten aan het strand. Met regelmaat kiezen bruidsparen voor een unieke beach wedding bij Brooklyn Beach.


Een trouwfeest op het strand is onvergetelijk en iedere keer weer anders. Een restaurant op het strand. Welkom bij het gezelligste strandpaviljoen wat er aan deze kust te vinden is. Bij ons kunt u genieten van een hapje en drankje op ons.


Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! Voor onze actuele openingstijden zie onze website. Eten bestellen - menu, bezorgtijden, adres en telefoon.


Michelle klap heeft functies op zijn of haar profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.