vrijdag 23 september 2016

L vormig tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Altijd een Showroom in de Buurt. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


De strakke vormen maken het prieel een modern pareltje. Hieronder staan de specificaties vermeld van het prieel zoals die is afgebeeld. Mogelijk inclusief montage.

L-vormig tuinhuis PR- Merk Lugarde - Plat dak 600x720cm. Op maat gemaakt tuinhuis PRmet twee overkappingen. Tuinhuis PRgoedkoop en snel thuis geleverd. Buiten Koken Nieuwe Woningen Bouw Kiosk Tuinen Boerderij Houten Schuur Landhuizen Hut. Garagedeuren Buiten Projecten Gazebo Patio Thuis Upgrades Adirondackstoelen Tuinen La Perla Lingerie Huizen Bouwen.


Uitgevoerd in Noord Europees vacuumdruk geimpregneerd vurenhout. Door de speelse L -vorm is dit een van de meest geliefde modellen. Bij TOP Totaal kunnen alle chalets bovendien worden aangepast aan uw smaak, uw wensen, uw ideeën.


Veel klanten kiezen bijvoorbeeld voor een glazen hoekerker of een bepaalde wandafwerking.

Zo is dit chalet voorzien van een stenen gevel in een frisse, witte kleurstelling. Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte. Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf.


Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! U krijgt direct een bevestiging.


Met een goed tuinontwerp wordt een ultieme basis gelegd voor een. Met deze hoes zorg je ervoor dat je langer kunt genieten van jouw loungeset. De beschermhoes is gemaakt van een duurzaam PP weefsel, is UV bestending en waterdicht, ook bij de naden. En zelfs drie slaapkamers, voorzien van een schuifkastenwand.


L - vormig tuinhuisje met overkapping. Ook een ruime bergzolder of een vide zijn mogelijk. In het tuinhuis op maat van BOHA zou je willen wonen.


Laat uw tuinhuis op maat bouwen door BOHA, dé specialist op dit gebied. Onze ervaren vakmensen zijn uitstekend in staat om uw tuinhuis op maat neer te zetten. Voorzien van een mooi overdekt terras en een royale plaats die volledig bestraat is.


U kunt hier met gemak een boot of aanhanger op kwijt.

Tevens is er een tuinhuisje aanwezig. Het chalet heeft slaapkamers. Prefab blokhutten en kant-en-klare tuinhuizen zijn vaak enorme pakketten waarvan een beperkt aantal in een vrachtwagen passen.


Daarom worden hiervoor altijd vaste bezorgkosten gereken € 9- in Nederland € 10- voor Vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.