maandag 12 september 2016

Intex zwembad 457 x 122

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Find intex zwembad vandaag! Schrijf de eerste review over dit product. Intex Prism Frame zwembad 4x 1cm.


Vandaag bestel morgen in huis! Je blaast de ring op, vult het bad met water en de ring drijft vanzelf naar boven tot het zwembad uit zichzelf blijft staan. Het kan haast niet simpeler! De lichtblauwe kleur van het zwembad zorgt voor een zomerse uitstraling.


Zonder zorgen lekker zwemmen dus. Dit zwembad is groot genoeg voor het hele gezin en nog wat vrienden. Hierdoor is het zwembad extra stevig en kunt u er jaren mee vooruit. Geniet met het hele gezin genieten van een.


Het is duurzaam en makkelijk te monteren. Het zwembad is binnen enkele minuten vulklaar. Blaas met een pompje de opblaasrand op en het zwembad is gereed om. Gratis verzending va € 7-. Meer geluksmomentjes buiten!


Controleer items om aan de winkelwagen toe te voegen of alle selecteren. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Het sterke frame en de stevige kwaliteit van het bad maken dit ronde opzetzwembad geschikt voor zomers lang zwemplezier. Bovendien is deze nieuwe versie uitgevoerd in een subtiele lichtgrijze kleur. De afmetingen van dit zwembad zijn 4x 1centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk personen gelijktijdig in dit bad.


Intex zwembad 457 x 122

Heb het zwembad nu voor 6e x opgezet en inderdaad weer een paar gaatjes, maar na een week weer dicht. Dit ruime zwembad met opblaasbare rand is een aanwinst voor elke tuin. De Easy Set 4x 107cm wordt geleverd met een ruim pakket aan accessoires.


Zo heb je direct alle elementen in huis om optimaal gebruik te kunnen maken van het zwembad. Inclusief filterpomp, veiligheidladder. Op werkdagen voor 16:besteld en betaald? De kids vinden het geweldig service is geweldig duidelijke plannetje gemakkelijk om in je. Zo kun je langer genieten van het water en hoef je dit niet steeds te verversen.


Intex zwembad 457 x 122

Voeg toe aan vergelijking. Iedereen kent wel het frame zwembad met donkerblauwe zwembadfolie. Deze serie zwembaden is betaalbaar, kenmerkt zich door eenvoudige montage en onderhou is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor kleine en middelgrote tuinen.


Vind intex zwembad als je nu zoekt. Met dit Prism Frame zwembad kunt u onbezorgd genieten met het hele gezin en dat in uw eigen achtertuin. Hiermee heeft dit zwembad de ideale afmetingen en verhouding voor een echt familiezwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.