woensdag 21 september 2016

Hogedruk waterslang

Hogedruk Waterslang kopen? Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. Neem dan contact op met ons op.

Groot aanbod hogedrukreinigers hier! Plat oprolbare hogedruk universele slang lagen… Waterslangen standaard. Voor elke soort hogedrukaansluiting heeft Waterkracht wel een passende hogedruk koppeling in het assortiment. Een wereldprimeur voor tuinwaterspecialist Gardena: de eerste hogedrukreiniger met accu en ingebouwde watertank.


De gebruiker is daarmee verlost van waterslang en elektriciteitskabel. Hydrotek is een Benelux opererende groothandel op het gebied van hydraulische slangen en toebehoren met haar centraal magazijn in Roosendaal (NL). Deze hogedruk dompelpomp met waaiers is voorzien van meter kabel, een bovenaansluiting van 1” binnendraad en meertaps slangtule naar 1”-1¼ tuinslang.


De opvoerhoogte is meter en hij heeft een vermogen van 8Watt.

De PremiumFlex hogedruk vervangslang van m maakt definitief een einde aan struikelpartijen. Dankzij zijn gepatenteerd antiverdraaisysteem, is deze slang bijzonder flexibel en zorgt hij zowel voor een ongehinderde reinging als voor een snelle en eenvoudige opberging. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Volledig RVS slangen Bij publicatie van dit overzicht vervallen alle voorgaande uitgaven.


Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. XXL Flexibele tuinslang, elastische waterslang. D it is niet zo maar een tuinslang, maar een automatisch rekbare tuinslang.


Zodra het water door de flexibele waterslang loopt, rekt deze slang 3x in lengte uit. Zo is de tuinslang nog niet uitgerekt meter en uitgerekt meter. Rated van de door Anoniem uit prima slang de slang is op zich zelf prima. Alleen jammer dat hij niet.


Coolblue: alles voor een glimlach. EPDM rubberen knikvrije radiator- en warm waterslang. Geschikt voor gebruik in machines. Voor uw hydrauliekslangen gaat u naar Hydroflex.


Wij hebben een breed aanbod aan genormeerde rubberen en kunststof hogedrukslangen van gerenommeerde producenten voor.

Amerikaanse koelkast vindt u bij ons. Direct geleverd voor de beste prijs. Op aanvraag gladde versie beschikbaar. Bestel snel via onze webshop. Fluiconnecto verzorgt het persen van slangen voor verschillende systemen.


U kunt voor uw slangassemblages altijd terecht in één van onze servicepunten. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Kärcher Universal slangkoppelingen zijn robuust, onbreekbaar en duurzaam.


Compatibel met de drie meest gangbare slangdiameters en alle gangbare kliksystemen. De Rubberen Waterslang is geschikt voor doorvoering van lucht, koud en heetwater, (vuil) water, gier, niet- agressieve vloeistoffen. De PVC Waterslang is geschikt voor irrigatie, zuigen, licht persen van (vuil) water, meststoffen, zuren, insecticiden etc. Wil je een nieuwe hogedrukreiniger kopen?


Zo’n hogedrukspuit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag op het terras maar ook voor het schoonmaken van tuinmeubilair en gereedschap. Als je een hogedruk reiniger gaat vergelijken, let dan vooral op werkdruk: voor kleine klusjes is tot 1bar voldoende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.