dinsdag 13 september 2016

Dakplaten veranda

Dakplaten naar wens op uw maat gezaagd - gratis. Groot aanbod verandaverlichting hier! Verandaverlichting voor de laagste prijs. Bestel online aan de scherpste prijs. Levering binnen werkdagen.

Voor Tuinhuizen, Stallen, Carports en zoveel meer! Met deze dakplaten kunt u eenvoudig een veranda maken, kas bouwen of overkapping maken. Ook kunt u deze platen gebruiken voor bijvoorbeeld uw carport of tuinkas. Wij zijn gespecialiseerd in polycarbonaat dakplaten die zich uitstekend lenen voor bovenstaande. De dakplaten zijn vervaardigd van slagvaste polycarbonaat.


Dit garandeert een langere levensduur. Met dit aluminium profiel maakt u uw eigen veranda of lichtstraat aan de zijkant dicht. De set bestaat uit een rubber die u onder de polycarbonaat platen legt, hier bovenop komt het polycarbonaat te liggen.

U wilt overdekt buiten zitten en ten volle van een “langere” warme zomer kunnen genieten, ook als de barbecue in het water dreigt te vallen. In een voordeelpakket zit een compleet daklichtsysteem waarmee u zelf eenvoudig een dak maakt op uw veranda , terrasoverkapping, serre of carport. Een HMG lichtdak bestaat uit lichtdoorlatende meerwandige kanaalplaten van polycarbonaat of acrylaat inclusief koppel- en randprofielen, afsluitprofielen, afsluithoeken, afsluittape, bevestigingsmateriaal en een duidelijke montagehandleiding. De meest gekozen kunststof dakplaten zijn de polycarbonaat platen 16mm. Deze worden erg veel gebruikt bij het zelf maken van een veranda , overkapping of carport.


Onze polycarbonaat kanaalplaten zijn van zeer hoge kwaliteit door hun hoge gewicht en de dubbelzijdige UV-bescherming die op de polycarbonaat dakplaten zit. Het voordeel hiervan is dat het in de zomer niet te warm wordt onder uw veranda , en u zelfs op de heetste zomerdag kunt genieten van uw veranda. Daarnaast is polycarbonaat eenvoudig in onderhoud. Lees hier meer over de mogelijke glassoorten voor een veranda. Dit is een vrij flexibel maar toch erg stevig materiaal gemaakt uit kunststof.


Polycarbonaat platen zijn net als glas lichtdoorlaten al zijn deze platen goedkoper. Je kan polycarbonaat panelen in diverse lengtes en diktes verkrijgen. Helaas, je zoekopdracht leverde geen resultaten op.


Goedkoop polycarbonaat dakplaten helder of opaal kopen? Wij hebben diverse polycarbonaat dakplaten te koop die u zelf als dakbedekking kunt plaatsen op uw veranda of schuur dak. Alle platen steunen rondom op een speciaal ontworpen rubber.


Veel oude veranda ’s zijn voorzien van dunne, polycarbonaatplaten of acrylaat dakplaten.

Deze kunnen in de loop der jaren beschadigd raken. Met het verhogen van bouwnormen en ook wensen met het oog op energie en milieu wordt er ook steeds verder ontwikkeld met de dakplaten. De Unidek Aero en de Slimfix XT zijn voorbeelden van elementen waarbij is nagedacht over de nieuwe normen. Deze dakplaten voldoen dan ook aan de huidige norm m. Pext levert complete veranda ’s, carports, overkappingen, aluminium profielen, profielsystemen, polycarbonaat platen en toebehoren van hoogwaardige kwaliteit.


Een veranda hoeft niet duur te zijn. Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall. De veranda ’s van Fonteyn zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda.


Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen. Hiddink polycarbonaat heeft precies de polycarbonaat platen en de aluminium profielen die u nodig heeft voor het waterdicht maken van uw houten overkapping. Lage prijzen, snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.