vrijdag 16 september 2016

Bartafel steigerhout

Bartafel steigerhout

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Alleen de beste aanbiedingen.


Verkrijgbaar vanaf € 99. Een grote keus in barstoelen en bartafels van professionele horeca-kwaliteit. Ruim aanbod steigerhouten bartafels Nu mét jaar garantie. Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd hout, schroeven en een duidelijke bouwtekening. Veel mensen brengen tegenwoordig de gezellige sfeer van de bar naar hun eigen eetkamer of keuken met een bartafel van steigerhout.


Het item is een ideaal item om uw kamer mee te decoreren! Deze steigerhouten bartafels maken we voor de horeca, winkels of gewoon voor bij jou thuis. Kies voor een stoere steigerhouten bartafel of een moderne industriële bartafel.


Bartafel steigerhout

Handige informatie bij het maken van een keuze van een bartafel op maat. De meest gekozen hoogte van een bartafel is 110cm. Een statafel is vaak wat hoger 120cm. Deze stijlvolle bartafel is een echte blikvanger met zijn kruispoot aan de onderkant. Statafel, industriele bartafel steigerhout en staal.


Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. De set bestaat uit bartafel en barkrukken. Afmetingen van de steigerhout bartafel met krukken. Omschrijving Stelt u zich eens voor, een gezellige dag die u doorbrengt met vrienden en familie. Steigerhout bestaat uit snelgroeiend vurenhout.


Het meubel biedt ruimte genoeg om aan te zitten of aan te werken. Barkruk voor je steigerhout bartafel maken. Je steigerhout bartafel is pas echt af wanneer jij deze voorziet van mooie zelfgemaakte barkrukken.


Deze barkruk kan jij maken met de bouwtekening uit mijn bouwtekeningenpakket. Ook het bouwen van een barkruk is een verre van lastig bouwproject. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Bartafel steigerhout

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kies uit 2producten vanaf € 499. Vergelijk prijzen en koop direct! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Dat wil zeggen dat er maatverschil zit in de breedte van de planken. Hieronder volgen de stappen voor deze klus. Dit model is afgeleid van onze tafel Ragnar met als toevoeging een stoere steigerbuizen voetsteun. Bij ons geen dunne buizen, maar de originele dikke, zware steigerpijpen. Leverbaar in diverse kleuren zoals white wash, grey wash, componenten lak of dekkende verf.


Prachtige bartafel (met onderstel van kloostertafel) met een stalen onderstel en een tafelblad van steigerplanken. De bartafel zullen we gaan maken van steigerhout , en we bieden houtmogelijkheden aan, namelijk blanke steigerplanken of oud gemaakte steigerplanken. Deze verouderde planken zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn onder hoge druk geïmpregneerd waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen. Een bartafel kan voor verschillende doelen worden gebruikt. In combinatie met barstoelen of barkrukken vormt het een echte eyecatcher in jouw interieur.


Wil je echt iets bijzonders in je keuken of eetkamer, dan is de steigerhouten bartafel Flyn echt iets voor jou! De combinatie van steigerhout en staal geeft een mooie, stoere uitstraling. Je kunt met de bijpassende barkrukken lekker aan de bartafel zitten, eten of een drankje doen.


Bartafel steigerhout

Standaard worden de tafels 1. De H-sport onder de bartafel geeft een geweldige ruimte voor de voeten. Deze tafel is uitsluitend voor binnengebruik. Een mooie bartafel van verouderd steigerhout voor binnen en buiten.


De kolompoot is gemakkelijk aan het blad te schroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.