dinsdag 20 september 2016

Bamboe hamamdoek

Bamboe hamamdoek

Het perfecte strandlaken: sneldrogen absorberen lichtgewicht, compact. Bestel Hamamdoek bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 195. Gratis retourneren in onze winkels.


Van stoere hamamdoek met bamboe in stonewash look (ook in XL) tot super dunne en ultra lichte bamboe hamamdoek (slechts 2gram en toch 195x80cm). Hamamdoeken met bamboe kun je gebruiken als strandlaken, badlaken, saunadoek en omslagdoek of pareo. Een hamamdoek is niet alleen prachtig om te zien, maar ook voor vele doeleinden te gebruiken.


De hamamdoek is geweven van zacht bamboe met biokatoen. Door zijn lengte van meter (nieuw ongeveer meter), lig je op het strand nooit meer met je hoofd of voeten in het zand. Deze kleur is voor waaghalzen, voor mensen met lef. Maar voor saaie mensen is hij minder geschikt. Hamamdoek streep rozeMooie bamboe hamamdoek van soepele luchtige stof in een samenstelling van bamboe en katoen.


De trend van tegenwoordig want hamamdoeken zijn multi-functioneel. Vrolijk, kleurrijk en super zacht door de combinatie van zuiver biokatoen en bamboe. Een mooie grote luxe hamamdoek die zeker de aandacht trekt! En omdat handdoeken en badlakens van bamboe beter ventileren en dus fris blijven ruiken, hoeven ze niet direct in de was.


Heerlijke zachte fouta ( hamamdoek uit Tunesië) waarbij de bloemen zijn ingeweven. De grote dames hamamdoek heeft twee kanten, dus vice-versa van kleur: aan zijde overwegend de te kiezen kleur en de andere kant overwegend ecru. Deze hamamdoek is natuurlijk heel geschikt als strandlaken, saunadoek of badlaken: lichtgewicht, compact en absorberend. Alle hamamdoeken vind je op beslist.


Bamboe hamamdoek

Maak kennis met deze mooie elegante collectie hamamdoeken. Van nature licht in gewicht zoals een traditionele hamamdoek hoort te zijn en zeer absorberend… alles wat u maar kunt wensen van een hamamdoek. De groei van bamboe is veel minder belastend voor het milieu, helemaal vergeleken met de groei van katoen.


Ook zo’n mooie hamamdoek ? Een bijkomend voordeel van de bamboeplant is de hoge opname van COen de afgifte van zuurstof. Met haar lichte gewicht is deze hamamdoek een ideale handdoek om overal mee naar toe te nemen. Dan is een hamamdoek geschikt om mee te nemen. Je kunt je er mee afdrogen, om je lichaam draperen als sauna doek.


De doeken zijn veelal gemaakt van katoen, dat sneldrogend is. Je vindt ze ook van badstof, bamboe , viscose en textiel. Deze grote hamamdoek is het ideale strandlaken, maar ook geschikt als sauna handdoek, omslagdoek of kleedje.


De bamboe hamamdoek voelt daardoor heerlijk zacht en soepel aan, is super lichtgewicht en compact op te bergen. De breedte is ongeveer cm. Zelfs geknoopt onder je armen is hij comfortabel.


Samen vormen ze de perfecte hamamdoek. Happy Towels worden geweven van biologisch katoen en bamboe. Verkrijgbaar in maar liefst verschillende kleuren!


Licht in gewicht, klein op te vouwen dus makkelijk mee te nemen. De naam van dit doek komt van de. Bekijk ons ruime online aanbod aan hahamdoeken in de nieuwste.


Bamboevezels hebben veel voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.