dinsdag 26 juli 2016

Afweermiddelen tegen woelratten

Woelratten is één maar amoniak in de natuur kieperen is niet netjes. Is er al niet genoeg vergif in de natuur dat je dit er ook nog moet bij kappen. Waarom niet je platen die je gebruikt, leggen op een vooraf gelegde laag stabilizé, 15cm dik. Zo kunnen deze diertjes je platen niet meer doen verzakken of kantelen en je ben van je probleem.


Ze vreten aan wortels van planten en groenten en vooral de wortels van fruitbomen zijn favoriet. Bestrijding woelratten: Ik had een woelrat in de tuin maar ik wist niet hoe ik moest woelratten verjagen. Op internet las ik dat je dat met een ultrasone verjager kon doen.


Ik dacht dat je dit alleen tegen mollen kon gebruiken maar het werkt ook als je een woelrat in de tuin hebt. Ik heb dit zelf mogen ervaren. Ben jij ook die vervelende mollen en woelratten in je tuin beu? Let dan goed op, want in deze aflevering geeft Stefaan je enkele tips om voorgoed van deze.


Bruine ratten wonen soms ook in holen in oevers en zwemmen eveneens vrij veel, maar blijven het liefste in de buurt van gebouwen en leven vaak bij vervuild water. Mollen en woelratten Kies uit een groot online assortiment aan professionele bestrijdingsproducten om zelf mollen te weren en te bestrijden. U kunt een keuze maken uit o. Bij tuincentra zijn apparaatjes te koop die trillingen veroorzaken die de mol (maar ook veldmuizen en woelratten ) niet waarderen. Een vergelijkbaar effect zou bereikt kunnen worden door speelgoed-windmolentjes op metalen prikkers in de gangen te prikken. Carbid blokjes in mollengangen leggen en daarna weer afdekken verjaagd de mol.


De Flora- en faunawet gaat boven de Bestrijdings-middelenwet. Het is een mineraal dat sinds kort ook op de consumentenmarkt te koop is. Het is sterk absorberen waardoor het exo-skelet van de mier kapot gaat en de mier uitdroogt en doodgaat. Daarnaast worden CHF-korrels tegen woelratten en mollen geadviseerd.


Dat goedje is samengesteld uit gecomposteerde dierlijke mest en turf. Tegen mos op gazon en pad 500. Vlierbloesemdrank maken van de bloemen van de vlier vlier vlierbloesemdrank vlierbloesem bladluis bestrijden woelratten soorten. Zo geven de staven trillingen in de grond.


Mollen, woelratten en – muizen, katten en vogels kunnen de moestuin in een handomdraai tot een slagveld herleiden. Een nachtmerrie voor elke moestuinier die al te vaak veel werk en tijd in de voorbereidende werken heeft gestoken. Hier enkele tips om deze veelal ook nuttige dieren op een verantwoorde wijze te verjagen. Ultrasone afweermiddelen geven een geluid af dat onprettig is voor ratten, maar dat niet door mensen gehoord kan worden, het gebruik ervan wordt door ons niet aanbevolen.


Ook tegen woelratten en –muizen. AKO BHobbyset tuin, batterijapp. Metalen pennen tegen duivenoverlast mtr. Schrikballon Schrikballon tegen allerlei vogels, bij o. De twee schrikballonnen in de verpakking verschillen van kleur.


Ze worden afwisselend gebruikt op dezelfde plaats. Wissel de balonnen na ongeveer weken om gewenning te voorkomen. Geen insecten, maar wel last van muizen?


Onze muizenvallen en korrels zijn een effectieve manier om muizen te bestrijden. Of misschien heb je liever een diervriendelijke sensor. Deze ultrasonische sensor plug je in het stopcontact, waarop hij hoge tonen uitzend waar muizen niet tegen kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.